שלום.
נרשמתי טלפונית לקורס שעלותו 8700 ש"ח כשבשיחה היועץ לא ציין שדמי הרישום עומדים על 950 שקל. היועץ ציין שאוכל לשנות את דעתי עד 14 יום מהשיחה ולא טרח להזכיר שדמי הרישום לא יוחזרו.
העברתי פרטי אשראי ונשלח אליי עמוד חוזה שמצוין בו שדמי הרישום הם כדלהלן ולא יוחזרו בשום מקרה.
בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כי תכננתי ללמוד אבל אחרי שבוע הבנתי שבחרתי לא נכון ופניתי אל החברה כדי לבטל את הרישום.
טענתי בפניהם שלא ראיתי את המייל ושזה לא הוגן שהיועץ לא טרח להזכיר כזה סכום דמי רישום לא פרופורציונאלי (יותר מ 10% מעלות שכר הלימוד).
האם יש פה עילה לביטול הרישום ללא גבייה של דמי הרישום.?
תודה
שלום,
דמי רישום כשמם כן הם : דמי רישום. כלומר אם נרשמת (כפי שאכן קרה) לא ניתן להשיבם, אלא אם כן נקבע בהסכם אחרת.
במילים אחרות, משנרשמת אין מקום לקבל את כספך בחזרה, אלא אם כן יש לך הקלטת שיחה או כל הוכחה אחרת ושם נאמר במפורש כי כספי הרישום יוחזרו במידה של ביטול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
נודע לי על הסכום של דמי הרישום רק בדיעבד אחרי הרישום..
כשדיברתי עם מישהי מהחברה היא טענה שאם הייתי מתקשר ב 24 שעות הראשונות לאחר הרישום, לא היו מחייבים אותי כלל (יש לי הקלטה של השיחה הזאת).
יש פה חשד לחוסר תום לב.
זאת נראית כמו שיטה שלהם לקבוע דמי רישום מוגזמים באופן שרירותי כדי להקשות על אנשים לבטל את הלימודים ולשלם מעל 10% משכר הלימוד לחינם.
שלום,
אני מציע שתצור איתי קשר טלפוני כדי שאבין אלו ראיות יש לך להוכחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר