קבעתי תוכנית טיפולים אצל רופא שיניים לשתל ו3 כתרים והוא עשה לי צילום לכתרים דיגיטליים ושילמתי על זה וזהו הוא לא עשה כלום מעבר לזה ותחילת טיפול להזמנת כתרים זמניים 3 וחצי אלף וגיליתי שהוא לא מומחה אלה רופא שיניים רגיל האתר שלו ממש מטעה ולא מובן הוא רושם מתמחה 29 שנה בהשתלות שיניים ובנאדם רגיל קשה לו להבין שיש הבדל והוא לא מומחה והשיננית שלי אמרה לי בשום אופן לא לעשות אצל מישהו שהוא לא מומחה אז בקשתי את חלק מהכסף חזרה ושאני ישלם רק על הצילום והכתרים הזמניים כבר מוכנים אז אין לי בעיה לשלם עליהם אבל את הסכום רק שזה עלה לו (הפסיד) כי מדובר בבריאות שלי אני לא ילך לסתם מישהו שאני צריכה מומחה זה שתל קידמי שיותר רגיש, הוא עוד אומר שאני צריכה להוסיף כסף ל5 אלף ש"ח ולא מובן על מה ממה שהשיננית שלי אמרה כתרים זמניים עלות של כולה כמה מאות בודדים וצילום גג 500 . (אצלו זה 500 הכי יקר יש מקומות שזה גם עולה 200) מה ניתן לעשות במצב כזה? מה אני יכולה לדרוש? ולא נערך שום חוזה, לא היה לי שום חוזר איתו שהייתי צריכה לקרוא / לחתום וגם לא חתמתי על כלוםהוא אמר לי שכל כתר זמני עולה 500 שח (הזמין 3 זה 1500 שח) והוא טוען שאני צריכה עוד להוסיף 1500 ש"ח תוספת על שתל וסד לביצוע השתל (בחרתי בשיטה דיגיטלית) שהוא הזמין שהוא טוען שהם לפי מידותיי וממה שחברה במשפחה שהיא שיננית ברמה גבוה אמרה לי ששתל יש מידות מסויימות לא משהו ספציפי מותאם אז אמרתי לפקידה שלו מראש שאני מוכנה לשלם על ה3 כתרים שהוזמנו במיוחד בשבילי אבל על הצילום שזה בערך 1600 שח ולא סכום מוגזם של 5 אלף שהוא לא התחיל שום טיפול רק הזמנות בסיסיות שעליהם אני מוכנה לשלם , אבל מבחינה משפטית / חוקית השאלה מה אני אמורה לקבלבגדול לא היה לי שום חוזה איתו הוא רק אמר לי את המחירים של כל דבר ולא חתמתי על כלוםתודה
שלום,
באם אין ביניכם כל הסכם, עליך לשלם לו רק בעבור ההוצאות הכספיות הישירות שהיו לו עד להודעתך (בהתאם לחוק) על ביטול העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה לתשובתך
לפי טענותם אני צריכה עוד להוסיף 1500 שח
לפי מה שפרטתי לך איך אני אמורה לדעת כמה אני צריכה לשלם בפועל? רק כמה שעלה לו איך אני ידע הוא יכול לזרוק סתם סכום והם אומרים לי לשלם כאילו על כמה שזה אמור לעלול לי לא לפי עלות. ולא חתמתי על כלום ולא עשו לי עוד כלום
שלום,
עליו להראות לך קבלות/חשבוניות/מסמכים המוכיחים את הוצאותיו עד לשלב בו הודעת על ביטול העסקה (בהתאם לחוק).
אין הוא יכול לדרוש ממך תשלום כספי מבלי שהוכיח זאת. (כך גם בבית משפט).
אוקיי אני מקווה שהוא יסכים להראות לי
תודה רבה רבה !
שלום,
באם תרצי סיוע בעניין זה את מוזמנת לפנות אליי.
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר