שלום, אני צריכה עזרה בבקשה בנוגע לכך שהשתחררתי מהצבא הגעתי למכבי שירותי בריאות על מנת לחזור אליהם , חתמתי על טופס שאני חוזרת להיות מבוטחת אצלהם, והנציגה לא הודיעה לי שבין השורות כתוב שבגלל שאני חיילת משוחררת יהיה לי ביטוח משלים הגבוהה ביותר שנה בחינם. לאחר שנה , שלא ידעתי על כך בכלל ולא ניצלתי דבר מהביטוח המשלים , חייבו אותי ללא הודעה מוקדמת על הביטוח המשלים!! ביררתי והבנתי על מה זה, והתקשרתי לבדוק מולם. ביקשתי החזר ואמרו לי שזה בטיפול וכבר גבו ממני בפעם השנייה. לאחר מכן דיברתי איתם שוב ואמרתי להם שלא יחייבו אותי שוב פעם והנציגה אמרה לי שלט יחייבו אותי שוב פעם ולמרות שהיא אמרה זאת חייבו אותי שוב ! עכשיו לאחר דיבור הוסף עם נציגה אחרת נאמר לי שאני צריכה לחתום על טופס על מנת שלא יחייבו אותי שוב ושזה יתבטל מה שהנציגה הקודמת לא אמרה בכלל. והיא אמרה שלא מגיע לי החזר בכלל.
עכשיו השאלה שלי מה אני יכולה לעשות? האם זה חוקי לא להסביר על מה חותמים והאם זה חוקי שנותנים משהו בחינם ללא ידיעה ואז מחייבים ללא ידיעה ? מה באפשרותי לעשות כעת ? תודה רבה על העזרה אני מתוסכלת כבר .
שלום,
קראתי את הדברים ואין זה חוקי לא להסביר על מה חותמים ושנותנים משהו בחינם ללא ידיעה ואז מחייבים ללא ידיעה.
בטרם הגשת תביעה - אילו ראיות יש בידיך להוכחת טענותיך?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר