שלום רב,
רכשתי ארון מחנות יד שנייה. כאשר הגיע לביתי שמתי לב שיש לו חורים קטנים בדלת ובאחת הדפנות ומידי כמה ימים מצטבת מעין אבקה דמוית טלק על הריצפה. לא הבנתי מה זה בהתחלה וחשבתי שדלת ההזזה של הארון, שאינה נסגרת טוב, חורקת את העץ ומוציאה ממנו את האבקה הזו.
לא ייחסתי לכך חשיבות גדולה כיוון שתיכננתי לשפץ אותו ממילא.
חברה מבינת עניין הסבירה לי לאחר מספר חודשים שאני טועה ושמדובר בתולעי עץ... הזמנתי איש מקצוע והוא אישר את הנושא והסביר שהטיפול בד"כ לא יעיל ושהטיפולים הרציניים כרוכים בעלויות גבוהות מאוד שאינן משתלמות ושעליי למהר ולהיפטר מהרהיט לפני שידביק את שאר הרהיטים בבית.
פניתי לבעלת החנות בדרישה להחזיר את הארון ולקבל את כספי חזרה, אך זו אמרה שאינה יכולה להחזיר את הכסף אלא רק לתת החזר כספי.
הארון הוחזר אליה.
כשרציתי להגיע לחנות היא עידכנה אותי שהחנות סגורה באופן זמני ושהיא תעדכן כשתיפתח שוב. עברה כשנה מאז ושום הודעה כזו לא הגיעה. כעת ראיתי שפירסמה שהיא עושה מכירת חיסול וסוגרת את החנות.
פניתי אליה שוב אך היא עדיין טוענת שאינה יכולה להחזיר את הכסף ושאני יכולה להגיע עד סוף אוגוסט לקנות בחנות מה שארצה.
החנות בצפון הארץ, ואני גרה במרכז.
לא כל כך מעוניינת לנסוע לשם ולקנות מחהץנות שאני לא סומכת עליה מוצר אחר.
רציתי לדעת האם באמת אין לה אפשרות להחזיר את הכסף? אם כן - מה הסיבה?
האם אני יכולה לדרוש את כספי חזרה?
שלום,
את שאלותיך עליך להפנות לחנות. אינני עורך הדין של החנות ועל כן אינני יודע מה אפשרויותיה להשיב את כספך או מה הסיבה.
את בהחלט רשאית לדרוש את כספך חזרה. כאשר החנות תיסגר את בכלל לא תוכלי לקבל את כספך בחזרה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר