שלום,
עצרנו ציקים כי הוצאנו את התינוקת שלנו ממשפחתון. הוצאנו את התינוקת כי ימי ושעות העבודה שלנו השתנו ולא היה מתאים לנו להשאיר את התינוקת אצלה, וכי לא היינו מרוצים כל כך...לפני שהוצאנו את ביתנו ,החוזה עם המטפלת השתנה במשך שנת הלימודים. אשתי חתמה על החוזה הראשון ואני חתמתי על החוזה השני. רק דף אחד נחתם. לפני שעצרנו את הציקים בקשנו מעורך דין שאנחנו מכירים אם אפשר לעצור את החוזה באמצע. הראנו לו את הדף שחתמנו עליו והוא אמר שאפשר בלי שום בעיה.
בהתחלה, המטפלת רצתה שהדין יתקיים מול רב. היא אמרה לרב שחתמנו על שני דפים. היא סירבה להראת לנו את הדף האחר והצטרכנו לבקש מהרב לשלוח לנו אותו בווטסאפ. הרב הראה לנו דף ולא היכרנו את החתימה שלנו. יש לנו דף שני מהחוזה הראשון שלא חתמתנו עליו שבו השורה "הצ'קים לא יוחזרו" שרוטה. מה אפשר לעשות כדי להוכיח שלא חתמתנו על הדף הזה? האם יכולים להוכיח זאת דרכיכם? כי היא פנתה דרך אתר זה...
אנחנו מודים לכם בהקדם,
יונתן וקלר נאקש
שלום,
זה לא המקום לתת הסברים לעניין דרכי הוכחת ראיות.
אני מציע לכם לפנות לאיש מקצוע (עו"ד) על מנת להיעזר בשירותיו.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר