היה לי בעיה בפלאפון lg4, החברה לקחה אותו לתיקון עדין באחריות של שנתיים עבר שנה ושבע וחודש,
לאחר יותר משבועיים מתקשרים מהחברה מודעים שנשרף לשליח הרכב ובתוכו היה את הפלאפון שלי,
עכשיו הם מציעים לי שתי אופציות בתור פיצוי
1. פלאפון lg4 משומש טוענים שבמצב יותר טוב ולי יש וויכוח איתם מי אמר שזה יהיה יותר טוב ואני גם לא רוצה משומש לא יודע מה עבר על זה, ועוד כמה חודשים תסתים האחריות עם ידפק משהו למי אני יפנה, אז באופציה הזאת אני לא מעוניין.
2. לקנות דרכם מכשיר חדש ולקבל זיכוי בסך 900₪ משהו כזה, ואני גם לא מעוניין כי אני לא רוצה לקנות דרכם מכשיר כי בשוק בחוץ זה עולה אותו מחיר בלי ה900₪ שלהם.
אני ביקשתי לקבל זיכוי בן 700-900 שקל משהו כזה לחשבון בנק והמנהל לא מסכים הוא טוען שהוא נותן 2 אופציות ושאני יבחר
השאלה שלי עם זה חוקי להתנות את הפיצוי ב2 האופציות שלהם, או שאני יכול לחייב אותו איך שהוא לזכאות אותי במזומן?
אשמח לתשובתכם
אורי
שלום,
בהתאם לסיפור המקרה אותו אתה מתאר, על החברה לספק לך מכשיר דומה למכשיר שהיה לך ובנוסף פיצויים כספיים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
באם אינך מרוצה מההצעות שהוצעו לך (זכותה של החברה להציע הצעות), אתה רשאי להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר