שילמתי עבור ביתי ללימודים לבחינה פסיכומטרית, למוסד זה קיימת תוכנית לא שיפרת לא שילמת, הבת לא שיפרה את הציון, שילמתי בשיחה טלפונית לחברה זאת, לא עדכנו אותי בכל הפרטים, לא החתימו אותי על מסמך כל שהוא, שלחו לביתי לדבריהם את ההסכם באותו יום של התשלום, היא לדבריהם אישרה שקראה את ההסכם, רק אחרי יומיים, חתימה אלקטרונית, לה לא זכור דבר וכמובן לא זכור לה כל הסכם, בהסכם שנשלח לאחר פנייתי כתוב שאם היא תעדר לא נזכה להחזר כספי במידה ולא תשפר את הציון, כמו כן הבת התכתבה עם המדריכה בקורס ועדכנה שלא תגיע באותם יומיים שלא הייתה המדריכה כלל לא העירה את תשומת ליבה שאם תעדר ובמידה ולא תשפר את הציון לא נזכה להחזר כספי.
אני מעוניין ודורש את כספי בחזרה.
האם היות ואני שילמתי על הקורס ולא עדכנו והחתימו אותי על הסכם כזה או אחר, ואו מסרו לי אותו, האם הנני זכאי לקבל את כספי בחזרה ?
האם המדריכה לא הייתה אמורה לעדכן את ביתי כשהן התכתבו בוואצאף על הסיכון בהחסרה ?
לדברי ביתי ולמייטב זכרונה לא ראתה כל הסכם, ואף לא זכור כי קיבלה וקראה הסכם.ואו אישרה .
כמובן שהחברה הזאת לא מעוניינת להחזיר את כספי.
האם טענות אלו מספקות.
תודה
שלום,
באם אתה ו\או בתך לא חתמו על הסכם (כפי שאתה טוען) על החברה להשיב לך את כספך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר