לפני כשלושה חודשים סגרתי עסקה הכוללת ספה שולחן מזנון וקונסולה. כל הפריטים הגיעו לאחר חודש ובכל אחד מהם פאק אחר. רגליים לסלון לא תואמות קונסולה שני מגירות במקום שלוש והחמור המזנון הגיע בלי מגירות( מסילות והכנה למגירות היו).
מפה התחילו מעל חודשיים של סיוט עם החברה 10 פעמים נשלח אליי נציג של החברה פעם אחת בא וסידר רק את הרגליים של הספה. פעם אחת בא שוב עם קונסולה לא תואמת ופה כבר התייאשנו מהקונסולה והסכמנו להשאיר את זו שהגיעה. אולם עם המזנון הבעיה נמשכה פעם אחר פעם עשרות שיחות שלוש פעמים ניסו להביא לי מזנון חלופי וכל פעם בעיה אחרת (לא אותו צבע לא אותו דגם וכו). חשוב לציין שכל פעם זה לחכות לנציג שלוש שעות.
כמו כן פעמיים הגיעה לא בשעה שקבענו ב11 בלילה במקום 3-7. פעם אחת יום שישי לא הגיע בכלל. (כל פעם כזאת זה יום עבודה אבוד). לאחר כל הניסיונות הללו התייאשנו וסגרנו עם החברה שייקחו את המזנון יתאימו לו מגירות וישלחו לנו אותו חזרה. שלא בהפתעה הנציג חזר עם מזנון אחר לגמרי והחברה לא יודעת איפה המזנון שלנו(כל הפריטים הם מעץ ולכן לא מצליחים להביא לנו מזנון אחר באותו גוון בדיוק). התייאשנו מהם לגמרי ואמרתי לו שאם הוא לא יכול לספק לי את המזנון שלי מבחינתי הוא לא עמד בצד שלו בעסקה ואני רוצה לבטל את כל ההזמנה. הוא לא מוכן לקחת בחזרה את הספה שהיא המרכיב העיקרי בהזמנה(מעל 50 אחוז).
השאלה האם יש פה עילה לתביעה גם על העוגמת נפש השעות המבוזבזות עם השירות לקוחות העלוב שלהם ההמתנה לשליחים (שלא מגיעים או מאחרים) והאם ניתן לחייב אותו להחזיר לי את מלוא הסכום?
שלום,
כן בוודאי.
יש לך עילה לתביעה בגין כל האמור.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר