שלום רב
אני רכשתי טלויזיה לא מזמן בעקבות השקה של דגם 2018 שנקרא QLED ומשלב בתוכו פי'צר חדש כמו מהטלפונים של סמסונג שנקרא ביקסבי עוזרת קולית אינטיליגנטית שבגדול שונה לחלוטין לדגם 2017 והסוכן שכאמור היה נוכח בחנות אמר שבטח זה כלול ולאחר מכן אחרי הרכישה התחוור לי שזה לא קיים כמו בארצות אחרות בעולם ויגיע בעידכון הקרוב המתנתי חודש העידכון הגיע אבל ללא הפי'צר הזה וכל הפניות שלי לפני ואחרי
העידכון,לחנות שממנה קניתי ולסמסונג הובילו אותי לקרקס שלם ולאכזבה גמורה. אז כמובן שאני דורש כרגע להחזיר את הטלויזיה באופו מיידי שבאיזה זכות הם משווקים טלויזיה שלא מוכנה כי הבנתי שגם בהודו טלויזיה כאזותי נמכרת אם ההפעלה הקולית המיושנת וזה אם בכלל ישולב בעתיד בזמן שחברות אחרות כדוגמת LG SONY שמשתמשות במערכת ההפעלה אנדרויד של גוגל עובד כמו שצריך אצלהם ובהצלחה מרובה לעומת סמסונג שפיתחה לעצמה מערכת הפעלה פרטית. אני חייב לציין ששנה שעברה רכשתי את דגם 2017 עם מערכת ההפעלה הישנה (S VOICE) ולא היתה לי כל סיבה לרכוש השנה אילמלא הוספת המערכת הקולית המתקדמת בדגם 2018.
תודה רבה
שלום,
קראתי את הדברים.
באם הטעו אותך אתה רשאי לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה.
באם אינך מצליח לעשות זאת בשיחה עם החנות, יהיה עליך לפנות באמצעות עורך דין או להגיש תביעה לביטול העסקה בבית משפט לתביעות קטנות.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר