שלום רב,
טסתי עם חבת 'איבריה' ללימה שבפרו דרך מדריד, והמזוודה התעכבה בשלושה ימים. קיבלתי מסמך שמעיד על האיחור והורו לי לקנות ציוד בסיסי בשווי של עד 50 אירו ליום.
למרות אינספור פניות בטלפון ובמייל ואף שיחה על בסיס יומי בצ'אט בפייסבוק, כולל הגעה פיזית לסניפיה בלימה, לא קיבלתי עד כה שום פיצוי.
תחילה טענו שזו נפילה של המערכת ולכן הפיצוי מתעכב. לאחר מכן שלחתי הודעה באתר הרשמי שלהם ואף שוחחתי עם איבריה בישראל ולאיש אין מענה.
כמובן שיש ברשותי עוד את כל המסמכים כולל המסמך מחברת התעופה, ההתכתבויות במייל ובפייסבוק וכמובן את הקבלות.
מה עליי לעשות? האם זו עילה לתביעה? אני מעוניין לתבוע אותם בעיקר בגלל השירות הגרוע שקיבלתי והמריחה הזו, וכנראה את הפיצוי לעולם לא אקבל. חברות אחרות מתנהגות בכבוד ללקוח גם כשמדובר בפיצוי.
תודה!
שלום,
בהתאם למתואר בהחלט יש מקום להגיש תביעה כנגד החברה תחילה בגין קבלת פיצוי בהתאם לקבוע בחוק ושנית פיצויים בשל הפרת חובה חקוקה (הפרת החוק) נזקים ועוגמת נפש.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר