שלום,
שנים אני משתמש במוצר כפה של חברת עלית והכל סבבה.
לפני מספר חודשים התחילו בעיות במערכת העיכול וכאבים בבטן, הייתי בחופש מחלה וגם הלכתי לבדיקות ועשיתי הכל אבל הכל הייה בסדר ולא הייה משהו בגוף שלי. אבל עדיין היו בעיות במערכת העיכול... בסופו של דבר המליץ לי הרופא להפסיק להשתמש בקפה של עילית ומאז זה עבר , ואחרי נסיונות התברר שכל הכאבים בעקבות השימוש במוצר זה...
סבלתי הרבה בגלל זה - והיו לי מלא הוצאות ובדיקות וכאבים
* במצב כזה אפשר לתבוע את החברה.?
שלום,
על מנת להצליח בתביעתך יהיה עליך להוכיח את הקשר הסיבתי בין שימוש במוצר לכאבי הבטן. לצורך כך יהיה עליך להשיג חוות דעת מומחה בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה, מה הכוונה להוכיח? איך?..... אם כבר הייתי בעבר אצל רופא ועשיתי כל הבדיקות ובסוף התברר שהכל תקין, וגם רופא גאסטרו, ואחרי ניסיונות כל המזון שאכלתי לא עשה שום השפעה, ורק אחרי ששתיתי מהמוצר שלהם התחילו בעיות וכאבים! בנוסף לזה, זה לא אני רק, אותם תופעות התחילו גם במשפחה, אבא ואחותי כאשר השתמשו בקפה זה התחילו אותם סימנים וכשהפסקנו זה נעלם, בכל פעם ששותים זה חזר ולכן ידענו שהו הסיבה... 1. איך אפשר להוכיח את זה?
2. והאם שווה במצב זה ללכת לתביעה?
שלום,
כמו שכתבתי יש צורך להוכיח קשר סיבתי בין הדברים.
איך ? כדי לענות על שאלה זו עליי לעיין בראיות שיש בידך להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר