שלום רב,
מעוניינת להתייעץ אם יש מקום לערב עורך דין בנושא או פשוט לגשת להגשת תביעות קטנות,
לפני כשבועיים רכשנו רכב מחברת "אלבר", במעמד הרכישה התחייבו לנו בחברה על תקינות הרכב כולל טופס בדיקה של הרכב ואימות התקינות בו, כעבור מס' ימים הבחנו בתקלה ברכב ולאחר בדיקה של מוסך מורשה אכן ישנה בעיית מנוע וצריך להחליף אותו, אחרי שיחות מול חברת אלבר הוסכם החלפת המנוע במסגרת האחריות, המוסך לא נמצא בעיר מגוריי ולכן הייתי צריכה לבזבז מס' ימיי עבודה, בנוסף להשאיר את הרכב כשבוע במוסך ללא קבלת רכב חליפי מאלבר, ומעבר לזה שכשארצה למכור את הרכב תהיי לי ירידת ערך בגין החלפת המנוע, אני מעוניינת לגשת לתביעה מול חברת אלבר וממש אשמח לסיוע בנושא.
תודה רבה
שלום,
קודם כל אין קשר בין עירוב עו"ד לבין הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. גם כאן וגם כאן אני מציע להיעזר בעו"ד או לפחות לקבל ייעוץ משפטי (הצד השני נעזר בסוללת עורכי דין). כמו כו וכמו בכל תחום - באם את יודעת לעשות זאת בעצמך אינך צריכה איש מקצוע. באם את יודעת לתקן רכב בעצמך, לבצע תיקון אינסטלציה וכו' עשי זאת בעצמך. באם אינך יודעת אני ממליץ לך להעזר באיש מקצוע.
במקרה שלך איש מקצוע הינו עו"ד ובשל העובדה שאת מתכננת לתבוע חברה די רצינית, הנעזרת בעורכי דין, הייתי ממליץ לך להתייעץ ולהיעזר בעו"ד גם בתביעה קטנה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר