בתאריך 31/5/18 רכשתי מכשיר של סמסונג j7 pro.
במכשיר הייתה בעיה במגע של המקלדת. נגשתי לחנות אייבורי שממנה רכשתי את המכשיר. הסברתי מה הבעיה ותשובתם הייתה להכניס את הטלפון למעבדה.
אמרתי להם שמכשיר שנקנה לפני 3 ימים לא צריך שיפתחו אותו במעבדה וזה מתכון לתקלות חוזרות ושיחליפו לי מכשיר. הם לא הסכימו ואחרי התבוננות נוספת במכשיר החליטו שהמגן זכוכית של המסך עבה ויש מצב שבגלל זה יש בעיה בטא'צ.
הורידו את המגן מסך ושמו אחד חדש (כזה שלא מכסה ממש עד הסוף את המסך)
בהתחלה זה היה בסדר אך שוב חזרה אותה הבעיה.
בשל סיבות אישיות לא הצלחתי ישר לחזור לחנות להודיע שוב על התקלה ולצערי במהלך הזמן הזה המכשיר נפל למרות שהיה בתוך מגן נרתיק ועם מגן מסך, המסך נסדק מהחלק החשוף והמשיך הלאה לתוך המסך שעם המגן זכוכית.
נגשתי לאייבורי והודעתי שהתקלה נמשכת. שיתעלמו מהמסך השבור ורק יחליפו את החלק שנוגע לטא'צ. הם הסבירו לי שבסוג הזה לא ניתן וזה להחליף את כל המסך ובגלל שהמסך שבור אני צריכה לתקן על חשבוני.
גם כשניסתי להסביר בהגיון שגם במידה ולא היה שבר במסך הם היו מחליפים אותו למה לגבות כסף על החלפתו? כל מה שניסיתי להסביר לא התקבל מבחינתם. ברור, כי אם ניתן להתנער מאחריות ולהוציא כסף, למה לא?
עשו טובה ונתנו 15% הנחה על התיקון ושילמתי 400 שקל או קצת יותר.
מאז עבר משהו כמו חודש ושוב בעיה במסך.
בלילה הכל היה בסדר במכשיר ובבוקר היו כתמים של סגול, כחול ושחור על המכשיר שהלכו והתפשטו. פניתי שוב לסמסונג והנציג ביקש ממני להכניס למעבדה שוב. מזכירה...המכשיר אצלי בערך 3 חודשים!
תשובתם לבדיקה... הכתמים נוצרו בעקבות לחץ שהופעל על המכשיר.
ושוב לא משנה כמה אני מנסה להסביר שהמכשיר לא היה מעולם בתוך התיק שאולי הופעל עליו לחץ, לא נפל, לא מים...כלום!! פתאום יש כתמים.
מילה שלי מול שלהם וכמובן...שאחריות יצרן לא מכסה את זה וגם האחריות על המסך שהחלפתי ושילמתי לא מכסה את זה.
עלות התיקון 495 ועל זה מוכנים לעשות לי טובה ולתת לי 15% הנחה.
נראה לי הזוי להוציא 900 שקל על מכשיר שקניתי רק לפני 3 חודשים.
לא משנה מה קורה עם המכשיר החברה מתנערת מאחריות ואני כלקוחה שבויה אצלם כי מה אעשה? אלך לקנות שוב מכשיר חדש? ומצד שני, שוב לשלם עבור תיקון? במחיר התיקונים כבר הייתי קונה מכשיר חדש.
אשמח לחוות דעתכם האם יש לי כאן עילה לתביעה
תודה פרח
שלום,
כדי לבחון את שאלתך יש צורך לקבל חוות דעת של איש מקצוע על מצבו של הטלפון הסלולארי. חוות הדעת בכתב צריכה להתייחס גם להאם התקלה/תקלות אותם ציינת הם תקלות בשל העובדה שמכרו לך מוצר תקול מלכתחילה או שהמכשיר התקלקל כאשר היה אצלך.
במילים אחרות, כדי שאוכל לענות על שאלתך - יש צורך בחוות דעת מומחה (טכנאי) בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חוות דעת שחייבת מטכנאי שלהם?
איך משיגה מכתב כזה? כי בטח הם לא יסכימו לתת לי מכתב שבו מצויין משהו שיוביל לאפשרות להוכיח שהמכשיר תקול.
שלום,
חוות דעת מטעמך (טכנאי שלך) לא טכנאי שלהם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר