שלום רב,
אני הזמנתי ארון אמבטיה בחברה בני יהודה ארונות נקבע לי תאריך לביצוע הובלה והתקנה בין שעות 14 ל- 17.עד שעה 16 אף אחד לא יצר קשר אז התחלתי להתקשר לחברת ארונות לאחר
מכן שלא קיבלתי מענה התקשרתי לחנות איפה שהזמנתי את הארון.אז דיברתי עם מוכרת (בשעה 16:34),והיא הצליחה להשיג טלפון של מתקין.מהשיחה עם המתקין התברר שהוא כרגע באשקלון ויש לו לפחות שתי תחנות לפניי אז הוא מגיע לב"ש (לקראת שעה 19:30),לא הסכמתי לחכות לו כי הייתי אמור לעבוד משמרת לילה ( מ 19:00) וביטלתי התקנה באותו יום.
לאחר שיחה נוספת עם המוכר מחנות,הסברתי שאני רוצה לבטל את העסקה.בעוד 15 דקות התקשר עלי אחראי של חברת ארונות ואז ניסה להסביר לי שבבוקר התברר שמתקין אחד חולה אבל הם לא הודיעו לי כי היה מתקין שני שהיה אמור להתקין את הארון אבל הוא לא הספיק להגיע לב"ש במועד הנקבע.וגם ניסה לקבוע התקנה ליום אחר בתוספת פיצוי (מראה דקורטיבית) לא הסכמתי.
השאלה היא :
1.אם מגיע לי פיצוי עקב אי הגעת מתקין בתאריך ושעה שנקבע (אני עבדתי משמרת לילה לפני זה וביקשתי לצאת מוקדם מעבודה כדי לנוח בדרך כלל אחרי משמרת לילה אני מגיע הביתה ב 9:45 ).
שלום,
כן מגיע לך פיצוי בגין הנזק שנגרם לך, אך לא מכוח חוק הטכנאים. יהיה עליך להגיש בעניין זה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר