הי אלירן .
יש לי מנוי ל4 קוי סללור בחברת הוט מובייל.
24.90 לחודש לכל מנוי שכוללים 500 דק שיחות .
בחשבונית של חודש יולי חייבו אותי בסכום של 366 שח (במקום 100 שח)
ובחשבונית כתוב שהמספר של חברה שלי ..חייג לדרום אפריקה דרך ספק 012
)חברה שלי משם ומדי פעם מתקשרת הביתה) בסך כולל של 53 דקות שחייבו אותי עליהם 242 שח לפני מעמ..
כמובן שחברה שלי טוענת שהתקשרה רק דרך ספק של הוט 017.
לאחר חודש של רדיפה שלי אחריהם ..
טלפונים ואימיילים מצדי שבקושי זכו להתייחסות.
קבלתי מהם דף פירות שיחות של חודש זה ..
ונראה בפירוט שיחות ..
שיחות לדרום אפריקה דרך ספק 012 בסך דק כולל של 19 דק שהם 45 שח לפני מעמ.
*אז ככה. חברה שלי טוענת שבכלל לא התקשרה דרך 012 ..
*גם אם אולי קרה בטעות.. כי היינו לקוחות שלהם בעבר.. בדף מראה 19 דקות.. ולא 53 דקת ...
*יש לי צילומים של הכל.. כולל צילומי מסך של הטלפון מהחודש הזה.. שמראה שלא היה ולא נברא
ניסיתי לדבר איתם דרך שירות לקוחות.. הנציגה נתנה לי לחכות חצי שעה על הקו .. ולבסוף אומרת לי שאני צריך ללכת למרכז שירות .. ושכניראה יזכו אותי...
וזה טרטור ממדרגה ראשונה .. גם חייבו אותי שלא בצד .. וגם אני צריך ללכת לבזבז עוד מהזמן שלי .. למרכז שירות. בשביל שאולי יזכו אותי..
מצטער אם זה חופר..
אבל אשמח לדעת אם יש מה לעשות
שלום,
אני מציע להוציא מכתב התראה לפני תביעה (עדיף מעו"ד) כדי להסדיר את העניין מול החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לפי מה שאני חושב זה ככה.
לחברה שלך כנראה יש שויך לחברת -012 וברגע שהיא לא מקישה בלוח מקשים את הקידומת 017 זה מנתב אותה אוטמטית ל-012.
זה די הגיוני שהיא מחייגת ללא (ישירות) ופה הבעיה.
אתה יכול ליראו את זה בפירוט השיחות , או לחילופין להסתכל בשיחות אצלה בנייד איך היא חייגה ולאמת את זה.
תשלח מכתב מסודר בנושא אליהם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר