היי, הזמנתי מחברת ריהוט בפייסבוק ספריה ב16 ביולי על סך 1900 ש״ח ב2 כרטיסים (אחד דיירקט על סך 1400₪ ואחד אשראי על סך 500₪ ב2 תשלומים). בהסכם בwhatsapp הוסכם כי המוצר יסופק עד 14 ימי עסקים. המוצר לא סופק עד היום ועד לפני שבוע היו אומרים לנו ביום ראשון מתקשרים לתאם ואז ביום שני, יום שלישי וכן הלאה. הבנתי שהם לא רציניים וכבר שבוע ימים אני מתקשר בכל יום ומבקש לבטל את הרכישה ובכל פעם אני מקבל תירוץ אחר. פעם אחת המנהל לא נמצא במקום ובפעם השנייה צריך את הנהלת החשבונות ופעם השלישית שזה השיא אמרו לי בטלפון שתיאמו איתי ליום ראשון הבא (שקר מוחלט). השאלה שלי היא כיצד אני יכול לפעול אל מול עסק שכזה? אנחנו זוג צעיר בתחילת דרכינו ועוד הובטח לנו שהמוצר יגיע לפני ה14 ימי עסקים. עברו כבר 28 ימים לא כולל שישי שבת (למרות שבהסכם בווצאפ לא הוסכם על הורדת ימי שישי שבת אז מדובר ביותר ימים). תודה על מענה
שלום,
יש מספר דרכים משפטיות לפעול וזה תלוי מה רצונכם.
דרך אחת היא ביטול העסקה, השבה כספית וקבלת פיצויים בגין הפרת הסכם.
דרך שניה היא פנייה לחברת האשראי לצורך ביטול העסקה (כיוון שלא קיבלתם את המוצרים).
דרך נוספת להמתין לקבלת המוצרים ואז להגיש תביעה כנגד החברה.
שוב תלוי מה רצונכם בסופו של יום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר