היי שלום,
אני מסיים כרגע לימודי הנדסאי באוניברסיטה וקרו מס' תקלות במהלך הלימודים :
1. במהלך הלימודים בוטלו מעל 20 שיעורים במקצועות שונים ולא דאגו להשלמה. חלקם בגלל שלא היו מרצים במשך חודשיים למס' מקצועות וחלקם כי המרצים ביטלו. כעבור חודשיים מפתיחת הסמסטר דאגו להביא מרצים.
2. לאחר פיטורי מרצה עקב חוסר הבנה במקצועות הנלמדים דאגו להביא סטודנטים מהאוניברסיטה שילמדו אותנו במקום להביא מרצים מקצועיים בתחום.
3. בחלק מהקצועות לא סיימנו סילבוס עקב ביטולי שיעורים והחלפת מרצים.
האם אפשר לעשות משהו בנידון?
תודה רבה.
שלום,
מה כוונתך לעשות משהו בנידון ?
האם לא סיימת את לימודך בשל שינויים אלה ?
אלו נזקים מוכחים נגרמו לך בשל כך ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לסיים את הלימודים אני אסיים. לגבי נזקים, אני מדבר על נזקים כספיים ומקצועיים זאת אומרת, שילמתי כסף על קורסים מלאים שהחסירו לי מהם הרבה מאוד שיעורים, כתוצאה מכך אין לי את היכולות הנדרשות להתקבל לעבודה ועליי ללמוד משהו נוסף או להשלים בעצמי. דבר אחרון, כשאני מתכוון לעשות משהו בנידון אז אני רוצה לקבל החזר כספי מלא, או לפחות חצי , תוך השתתפות בשכר דירה ששכרתי במשך שנתיים במיוחד ללימודים, כל זאת על מנת ללכת וללמוד במקום אחר שיתן לי את הכלים הנדרשים.
אציין כי כ -20 סטודנטים עברו אותו דבר כמוני אך כולם מתעצלים לפנות לעורך דין לתביעה ייצוגית אז החלטתי לדאוג לעצמי.
שלום,
באם נגרמו לך נזקים אשר תוכל להוכיחם, אתה רשאי להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר