שלום,
רכשתי טלווזיה (אשר הגיעה אתמול) באינטרנט (נשלח לי מייל פרסומי מהאתר בו נרכשה הטלווזיה).
כל מהות רכישת הטלווזיה הינה חיבור לממיר של הוט.
פתחתי את האריזה (הורדתי את הניילון שמקיף את הטלווזיה ומדבקה) וחיברתי לחשמל על מנת לבדוק האם רואים בטלווזיה כראוי.
איכות הצפיה מאוד ירודה - 576P למרות שהטלווזיה תומכת ב1080P.
יש לציין כי בטלווזיה הקודמת שהייתה מחוברת לאותו ממיר בדיוק היו רואים מצוין ואכן ברזולציה של 1080P.
בעקבות חיבור לחשמל אני מודע לכך כי בעצם אני מוגדר בחוק כמישהו ש-עשה שימוש במוצר.
על כן אשמח לדעת האם עדיין אוכל לבטל את העסקה מפאת אי התאמה/ חרטה ?
בברכה,
ירון
שלום,
בהתאם לחוק אינך יכול לבטל את העסקה בשל כך שהתחרטת או אי התאמה שנבעה בגללך.
באם מדובר על טלויזיה חדשה לא יכול להיות שאיכות הצפיה ירודה כפי שאתה מתאר. יתכן ואתה עושה משהו לא נכון בחיבורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הטלווזיה הינה חדשה, במידה ואכן גם בממיר של הוט וכבל HDMI חדש לא יראו באיכות ברצויה האפשרית (1080P), כלומר הממיר יתן אפשרות לבחור בין 576P לבין אוטומט (שבפועל אינו 1080P) האם הטלווזיה מוגדרת בפגומה/ לא תואמת התיאור באתר?
האם אוכל בצורה כלשהי להחזיר אותה לחנות ולקבל זיכוי (לא החזר כספי) לפי החוק?
שלום,
אנסה להסביר את הדברים.
באם אתה רכשת את המוצר (ולמעשה אתה טעית בסוג המוצר שכעת אינו מתאים לדרישותך) אין לך עילה לתביעה ואין לך עילה לביטול העסקה.
באם הגעת לחנות ביקשת מהמוכר מוצר מסוים המתאים לצרכיך, אך המוכר התרשל והמליץ לך על מוצר שאינו מתאים לדרישותך - אזי יש לך עילה לביטול העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר