שלום רב,
לפני כחודש נכנסתי לחנות רהיטים מוכרת כי חיפשתי מיטה. חיפשתי מיטה עם פרמטרים מסויימים ואחת המיטות שאהבתי חיצונית כללה את הפרמטרים הללו ,לטענת המוכרת. לאחר שהביאו לי את המיטה ( כשבועיים לאחר הקנייה) , התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר, בדקתי את הנושא לעומק והבנתי שהטעו\רימו אותי. פניתי לחנות, המוכרת לא הכחישה שהטעתה אותי וציינה כי ניתן להחליף את המיטה למיטה אחרת בדיוק כמו המיטה שנמכרה לי רק שהיא כוללת פרמטרים שאני רוצה- הדגשתי לה כי אין בעיה אם לא תהיה תוספת מחיר וצורת המיטה תהיה זהה . הליך הבדיקה והאישור מטעם מנהל החנות לקח כשבועים. מנהל חזר אלי והציע לשלם תוספת מעל 1000 ש"ח. כמובן שסירבתי וביקשתי שיבדקו שנית מאחר ולדעתי בוצע הליך המכירה במרמה. כל השיחות הוקלטו. בנוסף יש לי הוכחות כי הם ממשיכים לשווק את המיטה כמיטה עם פרמטרים לא מכונים כדי למשוך לקוחות. מדובר ברשת גדולה ומוכרת. מה ניתן לעשות כאן?!
שלום,
באם החנות אינה מסכימה להחליף לך את המיטה ללא כל תשלום נוסף ובאם יש בידך את כל הראיות להוכחת טענותיך, אתה רשאי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היום חזרו אלי מבית העסק ונאמר לי כי הם לא מוכנים להחליף לי את המיטה ללא תשלום ולא מוכנים להחזיר את הכסף. האם עלי להמשיך להחזיק את המיטה בבית לתבוע במקביל? נאמר לי כי הם לא מוכנים לקבל את המיטה בחזרה. מה עלי לעשות? האם זה רלוונטי, מאחר והם לא מוכנים לקבל את המיטה, להמשיך להחזיק במיטה ולתבוע במקביל?
שלום,
נדמה כי אין לך ברירה אחרת בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר