לאחר בדיקה התברר לי שיש לי קורס כזה במכללה הראשונה (מגמות) שנרשמתי ואז ביקשתי מהמכללה השנייה (BDO) לבטל אצלם את הקורס ונאמר לי שלא ניתן לבטל אני טוען שאני לא רוצה לשלם פעמיים על אותו קורס כמובן נאמר לי שעד 14 יום מיום ההרשמה לא ניתן לבטל ולצערי בתוך תקופת ההמתנה זו נפטרה אימי אז לא יכולתי לטפל בזה אני עדיין לא קיבלתי מהם כלום ולא דרכתי במכללה ואני עדיין רוצה לבטל את הקורס ולא לקבל או להמיר אותו לקורס אחר אני עדיין משלם להם בהוראת קבע אבל אני לא מעונין ללמוד אצלם ( גם אני לא חתמתי להם על כלום והם אמרו לי שאישרתי להם את ההרשמה בטלפון אז אישרתי טלפונית זו טענתם אבל אני לא מעונין ללמוד פעמיים את אותו קורס מדובר בקורס נדלן
אשמח לתשובה בהקדם תודה נדב רוקח אבקש ליצור איתי קשר רק לאחר צוהורים תודה והמשך יום טוב
שלום,
באם יש לך ראיות להוכחת טענותיך אתה רשאי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות לצורך ביטול העסקה וקבלת כספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר