שלום,
לפני כחודש פניתי להומאופתית שפירסמה את עצמה כמטפלת בילדים עם הפרעות קשב, עבור טיפול לבני.
היא שאלה המון שאלות על הילד , על העבר שלי , על כל ההתנהלות וכו'..כאשר ביקשה לדעת עליי ועל סיפור חיי , שיתפתי אותה ב-כ-ל (כולל כל הקשיים שעברתי).
לאחר מספר ימים ביקשה ממני לקנות תרופה טבעית ולתת לילד פעם אחת (!) ואז נתחיל לראות תוצאות ..מאותה נקודה הייתי איתה בקשר פעם ביומיים על מנת לעדכן שאין שום תוצאות והיא מצידה ביקשה שנמשיך להמתין..לאחר חודש אין תוצאות כלל , למרות כל ההבטחות שלה .
ביקשתי לקבל את כספי בחזרה והיא בתגובה שלחה לי תגובה ארוכה ופוגענית מאוד שבה כתבה את כל מה שסיפרתי לה על עצמי ועל הקשיים שלי וממש השתמשה בזה נגדי .
אני מעוניינת לדעת האם ניתן במצב כזה , לתבוע את האישה שמגדירה עצמה כמטפלת על ש'עיבדה' את כל המידע שסיפרתי לה עליי ,כשרשמה לי דברים נוראיים ופוגעניים, ופשוט גרמה להרגשה ולתוצאה נפשית הרבה יותר לא טובה , מהנקודה בה פניתי אליה בהתחלה .
תודה!
שלום,
בגדול אפשרי לתבוע, אך אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד טרם הגשת תביעה בעניינך כדי לדעת מה ההשלכות, כמו גם כדי לבחון האם יש בידך את כל הראיות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר