שלום לכם,
חברה כלשהי, השם לא לגמרי חשוב כרגע, השתמשה במסגרת דיל שעשינו בכרטיס אשראי שלי שלא היה יכול להיות להם קשר אליו בשום אופן אלא בדיל מסוג אחר כמה שנים קודם.
סכום החיוב במשך כמה חודשים לא גבוה אך מדובר בשימוש חוזר שלא היה נפסק אם לא הייתי מגלה זאת. החברה לא חשבה לשאול אותי, למען הגילוי הנאות, אם אני מסכים לחייב את הכרטיס שלי, לעדכן שהם הולכים לעשות זאת. לאחר דין ודברים הם שוחחו איתי, בשיחה מוקלטת, עם הודאה שהם השתמשו בכרטיס ללא הסכמתי וללא ידעתי לאור רשלנות של נציג כלשהו. אני הבהרתי שעוגמת הנפש ענקית ולא פרטתי מעבר לזה את נושא שימוש בכרטיס ללא זכות וללא קשר, כאשר בהקלטה שהם סיפרו לו שומעים שהעברנו אליהם כרטיס אחר. אני שואל:
ראשית, לנושא הפיצוי - לאחר שביקשתי בירור מעמיק ומכתב התנצלות רשמי הם נעלמו אבל אפשר להשיגם.
נוסף על כך שאלתי אותם לעניין הפיצוי והם הציעו משהו מצחיק.
עכשיו לתאכלס: אני מעוניין להגיש נגדם תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות יחד עם ההקלטה שמדברת בעד עצמה.
אודה לחוות דעתכם.
שלום,
על מנת לזכות בתביעה יש צורך בעילה לתביעה וראיות מספיקות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר