שלום רב,
לאחר רכישת סלון בחנות רהיטים בארץ שעלותו הוא 4500 ש"ח , התחייבה חברה לספק את המוצר עד 14 ימי עבודה.
לאחר 14 ימי עבודה נאמר שמוצר עדיין לא מוכן פיזית (מכינים אותו במפעל בארץ והזמנה "פתאום" לא רגילה) ולכן צריך לחכות עוד שבוע.
כעבור שבוע נאמר לי שבעוד כמה ימים יצרו איתי קשר (שעה לפני הגעת המוביל). ושוב לא קיבלתי שום טלפון לא מהחברה ולא מהמוביל.
התקשרתי שוב ונאמר לי שבגלל החגים הקרובים (חג ראש השנה) יש עומס בהובלה, ולכן המוצר יגיע רק אחרי החגים.
בחגים אני אמור לארח את המשפחה שמגיע מרחוק (אני נמצא בצפון הארץ והמשפחה בדרום) כמו כן עברתי לדירה החדשה ואין לי סלון כלל לכן אמרתי שאני לא יכול לכחות ואני חייב את המוצר לפני. נציג הבטיח לי לארגן מוצר חדש – חילופי לחגים ואני הסכמתי.
זה היה יום שלישי ויום ראשון הקרוב זה כניסת ראש השנה.
נאמר לי שוב שיום רביעי או חמישי יצרו איתי קשר שעתיים לפני (אי ודאות זאת מתי יגיעו או יותר נכון לא נאמר בין איזה טווח של שעות הייתה פשוט חוצפה ). בסופו של דבר לא ביום רביעי ולא ביום חמישי המוצר לא הגיע.
לאחר שיחה עם החנות שוב נאמר לי שמוצר חילופי יגיע ביום שישי. אני נשארתי בבית כדי לכחות למוצר אך לאחר התקשרות לחנות נאמר לי שאין טעם לבוא ביום הזה ולהביא את המוצר החילופי, מפני שמסתבר שמוצר שלי מוכן והם יביאו אותו ביום ראשון לקראת החגים.שאלתי מה הטווח שעות של הגעה אך נאמר שהם לא נותנים כלל את הטווח השעות ואני פשוט ראשון ברשימה של הובלות.
האם אני זכאי לפיצוי האם ניתן לדעת מה הגובה של פיצוי ?
תודה
שלום,
כן אתה זכאי לפיצוי בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר