ב8/27-8/5 נסעתי לחו"ל ורכשתי חבילת גלישה בלבד בסך 249 שקלים. ללא שיחות יוצאות או נכנסות. ולכן כאשר התקבלו 3 שיחות נכנסות בזמן השהות בחו"ל לא עניתי להן כיוון שידעתי את העלויות הכרוכות בכך. ולמרות זאת חוייבתי על ידי סלקום בסך של 845 שקלים בגין 50 דקות שיחות נכנסות. כאשר בקשתי פירוט שיחות נכנסות הם אמרו שעל מנת לקבל פירוט שיחות נכנסות אני צריכה להביא להם צו בית משפט.
לא הגיוני שהם מחייבים אותי על משהו ולא יכולים לפרט לי בגין מה חייבו אותי.
אשמח לדעת מה עלי לעשות על מנת לקבל צו פירוט שיחות נכנסות
תודה
גלית
שלום,
כדי לקבל פירוט שיחות אינך צריכה צו מבית משפט.
הוצאת צו מבית משפט כרוך בעלויות לא מבוטלות.
על החברה להציג לך את פירוט השיחות על פי בקשתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
תודה על המענה.
תגובתה הרשמית של סלקום, לאחר פנייתי לתלונות הציבור היתה:
"בעניין קבלת נתוני שיחות נכנסות בעבור קו הטלפון שמספרו 4706764-054 .יובהר, כי בשל החשש להפרת פרטיות ועל פי
חוק צנעת הפרט, על מנת לתן מידע כזה או אחר אודות קו הטלפון. על חברתנו לקבל צו בית משפט מפורט ומפורש, המורה
לנו לעשות כן.
בהתאם לאמור בצו, ככל וזה יתקבל מטעם בית המשפט, תעדכן חברתנו אותך בעלות הפלט המבוקש.
לאור האמור, לשם הנפקת הפירוט המבוקש, הנך מתבקשת להעביר אל חברתנו צו בית משפט, בהתאם."
מה עלי לעשות? אודה לייעוץ
שלום,
כפי שכתבתי את רשאית לקבל את פירוט השיחות הטלפוניות שלך. הרי השיחות הן שלך ולא של סלקום.
אני מציע לך לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר