שלום,קניתי רכב יד שניה מסוחר במגרש שהומלץ לי עי מכר שלי שאני סומכת עליואבל לצערי ,כעבור פחות מ 24 ש הרכב התחמם,יש נזילת שמן ולא יכולתי להמשיך לנסוע, אציין כי אמר לי הסוחר שהכל תקין, הרכב היה של בחורה לפני והוא מצויין.
לא בדקתי במוסך ובכלל.....כי סמכתי זה שהוא חבר של המכר שלי ואין מצב שיגיד לי סתם. לא החתים אותי על כלום,נתתי את הכסף,הוא העביר בעלות ונסעתי. הודעתי לו שהרכב תקוע ושהוונטות לא עובדות כלל ויש נזילת שמן אמר תזמיני גרר אלי ואבדוק הכל ואתקן הכל ,וכך עשיתי.
באתי כעבור יומיים לערך אליו כשאמר לי שהרכב תקין, נסעתי קצת ברכב והמזגן שוב לא עובד,אמרתי לו, ושותפו והוא אמרו לי זה רק גז בטח,תבואי בערב חג בבוקר ואחפש לך מישהו שישים גז באיזה מוסך. אציין שאני גרה במקום אחר מהעיר שבה הוא נמצא וכל פעם אני שוב מוצאת את עצמי באוטובוסים. לא נסעתי אליו,אמרתי שאחכה עוד יום יומיים כולה מזגן ואין לי זמן בערב חג ללכת לטפל בזה. כעבור יום שוב נתקעתי ,אבל בכביש מהיר ,החום עלה שוב וזה לאחר שאמר שהכל תקין ולמחרת שוב נתקעתי .....בקיצור הוא לא תיקן שום דבר לדעתי וסתם עבד עלי. לא נהנתי מהרכב בכלל, בשיא החום נתקעתי כמה פעמים,התעצבנתי ממש,אני רוצה להחזיר לו את הרכב ולקבל את כספי בחזרה. מה עלי לעשות? תודה
שלום,
החוק אינו קובע כי ניתן לבטל עסקת רכב יד 2 בתוך זמן מסוים ולקבל את כספך בחזרה. לפיכך, לצורך ביטול העסקה יהיה עליך להגיש תביעה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר