אז ככה קניתי בתאריך 24.08.18 מכשיר גלקסי נוט 9 אז ליפני הרכישה לא רציתי ליקנות אך הנציג אמר והבטח והביא את המנהלת ואמרו לי שעים אני קונה אצלם את המכשיר אני יקבל שירות תיקונים ללא עלות אז קניתי לבסוף את המכשיר אמרו לי הנה רשמנו במערכת שמגיע לך זכות חינם לשירות תיקונים ללא העלות ל18 חודשים אך אחרי שאני מקבל את החשבונית פתאום אני רואה חיוב של 18 שקל על שירות תיקונים לגלקסי נוט 9 למרות שהובטח לי התקשרתי מהר לחברה כדי לברר אמרו לי שאין כזה מתנה והטבה לא היה ולא ניברא ביקשתי לבטל את העיסקה ואמרתי קניתי כי הובטח לי הטבה אני לא מעונין במכשיר למה שאני ישלם על משהו כסף אך קיבלתי סירוב של זיכוי ולהפסיק לחיוב אותי על השירות הזה למרות שיש לי הוכחה של החוזה והודעת אסמס ששלחה לי החברה באותו יום שקניתי את המכשיר אני רוצה לדעת אני יכול לבטל עיסקה במידה והבטחה שהובטח אין את זה כלל כי לי הובטח חינם שירות תיקונים
שלום,
כדי לבטל את העסקה יהיה עליך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח כי החברה פעלה בניגוד להסכם ביניכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר