חברת dhl החליטה לשלוח לי הודעת sms בדבר משלוח, ואני אנייני מקבל התראות לטלפון, לא sms, ולא הודעות וואצאפ, וכשראיתי את ההודעה זה היה בערב, וכשלחצתי על הלינק שאמור היה לשלוח אותי לאתר בכדי לקבוע מועד מסירה, נתקלתי במבוי סתום שאומר לי שנגמר יום העסקים.. אני טפילו לא קיבלתי טלפון מהם, ואם לא הייתי מתקשר גם לא הייתי יודע מה עלה בגורל החבילה... למרות שהם הבטיחו שהמשלוח יגיע עד סוף יום העסקים ביום שלישי.. התקשרתי אלייהם והם אמרו שהמשלוח יגיע רק ביום שלישי, וזה דחוף לי ולכן הזמנתי את המשלוח בדואר מהיר ושילמתי המון כסף שיהיו אחראים ולפחות ירימו טלפון ולא יזלזלו בהודעת sms, הגעתי עד לסנכל תפעול שרצה לדעת את תוכן המשלוח ובזה תחליט אם היא תזרז אותו להיום או לא.... והיא החליטה שלא ועוד בנוסף שיקרה פתאום באומרה שאין לה גישה בכלל למשלוח, וגם נזפה בי ופגעה בי ואיימה שתנתק, וגם אמרה שהמשלוח לא שלי בגלל שלא אני זה ששילמתי עבור המוצר ואמרה לי לדבר עם המוכר שנמצא בחול.. ולא הבנתי מה הטירטור הזה בכלל... ואמרה שתיצור איתי קשר לא לפני השעה 14:00 שהטלפון בוצע ב:8:00 בבוקר, ולא אמרה עד איזה שעה ככה שהשאירה אותי פגוע ומרוט עצבים..
רציתי לדעת האם יש לי עילה לתביעה!
שלום,
בהתאם למתואר אינני רואה עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר