שלום
רשמתי את הבת שלי לגן והיא התחילה בספטמבר לאחר יום אחד בגן הילדה חלתה לשבוע , כשהחלימה חזרה לגן ואחרי יומיים שוב חלתה , במהלך היומיים קיבלתי תמונה של הילדה בגן ובתמונה שמתי לב שהילדה עם מוצץ שאינו שלה הערתי על זה ואמרו שרשום עליו השם ( כי פשוט מישהי מהצוות החליטה לרשום עליו את השם של הילדה) , לאחר כמה ימים הילדה חטפה הרפס קשה בכל חלל הפה והגענו לאשפוז 3 ימים , עוד לפני כן בגן שמתי לב שבתור משחק יש מברשת שיניים שהילדים מכניסים לפה מאחד לשני , והערתי על זה והן טענו שזו שיטת חינוך.. כל עניין ההיגיינה ניראה לי פשוט לא הגיוני לעולם לא הייתי מכניסה אותה לגן אם הייתי יודעת שזה ככה , בסוף ספטמבר הודעתי לגננת שהילדה לא תמשיך בגן והיא אמרה שעלינו לשלם בנוסף לספטמבר ששילמנו חודש מלא 3000 והילדה הייתה בפועל רק 4 ימים בגן , שנצטרך לשלם מראש גם את אוקטובר נובמבר ודצבמר סה"כ 4 חודשים מלאים 12,000 ש"ח על 4 ימים , האם זה הגיוני לשלם את הסכום הזה? בחוזה רדום חודשיים מראש שגם זה לדעתי אמור להתבטל אחרי שהילדה חטפה הרפס לכל החיים בגלל הייגיינה לקויה של הגן , ברור לי שהגיוני לחלות בגן בשנה הראשונה, אבל זה פשוט לא הגיוני להעביר חפצים היגיינים כל כך מפה לפה של ילדים.
שלום,
יש לפעול בהתאם להסכם עליו חתמת.
באם אינך מסכימה לאמור בו ואינך מעוניינת לשלם בשל כל המצוין כאן, את רשאית להגיש תביעה בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר