אמא שלי נחתה מטיסה של אל על ביום שישי , המזוודה לא הגיעה איתה , רק ביום שני המזוודה הגיעה עם שליח , אני לא יודעת אם זה במקום להגיד אבל השליח היה ניראה מפוקפק ,תחת השפעה של משהוא לא בן אדם נורמאלי בעליל . המזוודה הגיעה חצי ריקה ,זו מזוודה ששולמה מראש עקב חריגה במשקל , שקלה 25 ק'ג ושהיא הגיעה היא היתה פחות מ 15 ק'ג , היא היתה סגורה במנעול והדברים שבה היו מסודרים כאשר פתחנו אותה המנעול לא היה , מה שנשאר מהדברים שסידרנו היו מבולגנים , כל הדברים היקרים נגנבו מימנה ,אמא שלי היא אשה מבוגרת שכל חייה היו במזוודה בנוסף למה שקנתה שהיתה בטיול , לא השאירו כמעט כלום ומה שהשאירו היה שבור הרוס או מנופץ. בנוסף אנחנו כבר יומיים מנסים לתפוס את המוקד של אל על , למעלה משעתיים בהמתנה לנציג ואין מענה ,מה צריך לעשות במקרה כזה של גנבה ועוגמת הנפש שמגרמה כתוצאה מהמקרה???
אף גוף לא עוזר לנו במקרה , התשובה של חברות הביטוח זה שזה קורה הרבה ושצריך להמתין לתשובה מאלעל
שלום,
כמו בכל תחום, באם אינכם מצליחים לבצע את הדברים בעצמכם, אליכם לפנות לאיש מקצוע.
במקרה זה איש המקצוע הוא עורך דין.
באם פניתם לחברת אל על אני מציע שתמתינו לתשובה.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר