לאחר שבדקתי הצעות להלוואות באינטרנט , קבלתי מחברת כמה קל סמס עם קישור שיש לי זכאות להלוואה, לאחר שנכנסתי מיליתי את הפרטים וחתמתי דיגיטלית ולא היה לי מושג שאני מתחייב בחתימה הזאת במשהו, (חשבתי שלאחר הפרטים שאני ממלא יחזרו אלי ואקבל הצעה) עד שמיד לאחר מכן הבנתי את הטעות שעשיתי.. (לאחר 3 דק שקבלתי סמס שסידרו לי הלוואה כבר.. כי כנראה כבר פניתי אליהם בעבר אז היה להם כבר את כל הפרטים ואני לא הייתי מודע לזה שזה אותו אחד, וראיתי את החוזה החד צדדי הזה שפיספתי, היה ממש מסורבל לפתוח ולראות הכל) אז חזרתי אליהם טלפונית והתקבל סירוב לבטל את ה10 אחוז שלהם שזה 7020שח באיום שאם לא אשלם זה יעבור דרך הוצאה לפועל.
פניתי למועצה להגנת הצרכן אמרו לי שחוקית עסקת מכר מרחוק וכן בהטעייה (שזו היתה טעות) אפשר לבטל עד 14 יום וכל מה שאני מחוייב זה לשלם 5 אחוז או 100 ש״ח הפחות שביניהם.
שלחתי אליהם מייל שחוקית אני יכול לבטל לא התייחסו. ושלחו לי היום סמס (לקוח יקר התיק שלך ברגעים אלו מועבר לתביעה בבית משפט , תלונה במשטרה והוצאה לפועל לעיקול חשבונות הבנק בגין הפרת חוזה ואי תשלום עבור השירות מרגע זה ריבית על פי חוק עבור ימי פיגור מתחילה להיות בתוקף לפרטים נוספים נא לפנות למספר טלפון 0524044405 המשך יום טוב חברת כמה קל בע"מ)
יש לציין שכל החוזה לטובתם עם אזהרה משפטית של הוצעה לפועל ורביות אם לא אשלם וכו׳.
האם עלי לשלם להם?
הם גם רק מוכנים תשלום שהוא בפעימה אחת בהעברה בנקאית וללא כרטיס אשראי
שלום,
כדי שאוכל לענות על שאלתך עליי לבחון את כל המקרה, לעיין במסמכים עליהם חתמת ובהתחיבויותיך.
זה לא יהיה רציני לתת חוות דעת משפטית על סמך מידע חסר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר