שלום
קניתי מכונת כביסה לפני 4שנים עשיתי ביטוח( אחריות מלאה) בחברת מזור לחמש שנים. התקלקלה המכונה התקשרתי הרבה פעמים לשירות מזור עד שענו 2/10/2018בתאריך הסברתי שאני כבר חודש בלי מכונת כביסה וכל הזמן מתקשרת ואין מענה ואני שלמתי הרבר כסף שכר כביסה בגלל שהמכונה מקולקלת והם לא עונים לי והסברתי להם שרעש מהמכונה חזר אחרי שהחליפו לי את התוף לפני 10 חודשים.התשובה הייתה עכישיו אין שירות קרוב נחזור לך חיקית שבוע ימים לא חזרו לי התקשרתי עוד פעם ב9/10/2018אמרו לי נחזור לך התעקשתי שיתאימו לי שירות בא הטכנאי ביום שישי12/10/2018 הטכנאי אמר שאי אפשר לתקן המכונה מקולקלת ואת צריכה לשלם יותר מ 1200שייח על תיקונים, אני לא מבינה על מה שילמתי לאחריות מלאה, ואני צריכה לשלם עוד 1200 שייח הטכנאי אמר לי כדאי לך לשדרג מכונת כביסה חדשה ואמר לי את תשלמי 1200שייח, אמר אני אעביר לחברה והם יחזרו לך, עוד פעם לא חזרו התקשרתי ביום ראשון14/10/2018 ובקשתי הסבר אמרו לי נטפל בפניה לא חזרו, ביום שני15/10/18 התקשרתי עוד פעם ובקשתי שיעבירו אותי למנהל התשובה היתה אנחנו נשלח פניה למנהל המנהל יחזור לך .המנהל חזר לי ואמר אין אפשר לתקן תבחרי מכונה מחברת אלקטרה ונעשה לך הנחה טובה, ביום שלישי 16/10/18בבוקר התקשר נציג שרות דיבר אותי והיה עצבני אמר לי שאני אשלם 1500ש""ח אמרתי לו זה הרבה אני יש לי אחריות מלאה התעקש וסרב. חזר לי המנהל ושאל אם בחרתי מכונה אמרתי לו כן דיברו אותי בבוקר ובקשו ממנו לשלם 1500שייח ואתה הבטחת לי שאני אקבל הנחה טובה, אמר לי אחזור לך לא חזר התקשרתי עוד פעם שלוש פעמים אין מענה. נאלצתי לקנות מכונת כביסה חדשה דרך האינטרנט למרות שיש לי אחריות מלאה עד חודש4/19 לא תקנו לי את המכונה ולא עשו לי הנחה טובה כמו שהבטיח המנהל ואני צריכה לחקות עוד 10 ימים עד שתגיע מכונת הכביסה החדשה שהזמנתי מאתר האינטרנט ואני עדיין משלמת הרבה על שכר כביסה האם אני יכולה לתבוע את חברת מזור
שלום,
בהתאם למתואר התשובה היא כן, את רשאית לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר