שלום,
1.בשנת 2016 קניתי מכשיר למניעת נשירה וצמיחה.
2.נקבע ביני לבין החברה המשווקת בסעיף "הבטחת ביצועים "שאם כעבור 6-7 חודשים לא יעשה שיפור במצב צמיחת השיער יושב כספי.
3.הניסיון הצליח ובתום שנת השימוש במכשיר המחסנית נגמרה והיה עלי לרכוש חדשה במחיר שנקבע בנינו מראש המעוגן גם בהסכם"הבטחת ביצועים".
4.אני רכשתי את המחסנית השנייה כעבור 4 חודשים מאז הראשונה נגמרה.
5.להפתעתי המחסנית השנייה נגמרה כעבור 6 חודשים ולא שנה כראשונה.
6.פניתי לחברה בטענה שאני חשבתי שקניתי מחסנית שהשימוש בה יספיק לשנה כמו הראשונה ואלו היא מכרה לי מחסנית לשימוש של חצי שנה.
7.החברה טוענת שזה אורך זמן המחסנית ואין מה לעשות.
8.ברור כי החברה רצתה להרוויח יותר,אך לא ביושרה לצערי.
שאלותי:
1.האם היום מצד אחד אני יכול לרכוש מחסנית חדשה למשך חצי שנה ומצד שני לתבוע את החברה הן על הכפלת הרווח שעשתה על המחסנית שהשתמשתי בה ללא ידיעתי בהקצבת השימוש בה לחצי שנה(במקום שנה כבראשונה) והן על המחסנית שארכוש,למרות שידוע לי עכשיו מה זמן השימוש בה(כי ככל שלא נעשה שימוש במכשיר לטובת השיער מצב השיער הולך ומחמיר וכבר עברו כמה חודשים מתום השימוש בו)?
2 למרות שהמשכתי להשתמש במחסנית הראשונה אחרי 6 חודשים-כתנאי המעוגן בהסכם הבטחת הביצועים לרכישת המכשיר-שלמעשה נגמרה כעבור 6 חודשים נוספים (שנה במצטבר) אין לי איך להוכיח את המשך השימוש במחסנית
הראשונה כעבור 6 חודשים נוספים זולת השימוש בטענה הגיונית שלא הייתי רוכש את המכשיר כעבור 6 חודשי הניסיון ללא מחסנית שניתן לעשות בה שימוש ופניתי לחברה לרכישת המחסנית השנייה רק כעבור 10 חודשים מתום 6 חודשי הניסיון.
האם אפשר לשכנע את בית המשפט בטענה זאת שהמחסנית הראשונה נגמרה
כעבור שנה ולא 6 חודשים כמו שכנראה תטען החברה המשווקת?
הודה על תשובה בהקדם עקב ההחרפה בגלל העדר השימוש במכשיר.
שלום,
1.אני מציע שלא להמשיך לרכוש באם בכוונתך לתבוע בהתאם למתואר. רכישת המוצר בשנית עלול להתפרש כחוסר תום לב.
2. בתביעה נטל ההוכחה הוא על התובע. אתה תצטרף להוכיח כי המחסנית נגמרה לפני הזמן.
3. לשכנע את בית המשפט תמיד אפשר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה
הסכום המקסימאלי בתביעות קטנות 33,500 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר