היי, קניתי מעסק מסוים ריפודי עור בהתאמה אישית לרכב בסכום של 1150 ש״ח. בעת הקניה הובהר היטב למוכר (בעלי החנות) על נקודות שיכולות להיות ״בעייתיות״ בהתאמת הריפודים לרכב ונשאל אם הכול יכול להיות בסדר למרות זאת ונאמר שכן. לאחר כ 3 שבועות הגיעו הריפודים ונקראתי לחנות להתקנה. כשהגעתי הריפודים כלל לא התאימו לרכב (התאימו אבל ישבו בצורה שנראית כמו ריפודים אוניברסליים) הריפודים נשלחו ל״תיקון״ והיום לאחר שבועיים נקראתי בחזרה להתקין אותם, התיקון לא הועיל בכלל והפעם בעל העסק החליט שאין מה לעשות וככה זה אמור להיות (אני מצרף תמונה בפוסט) לא נראה לי הגיוני שריפודים ב״התאמה אישית לסוג הרכב הספיציפי שלי״ לאחר התקנה יראה ככה. דרשתי את הכסף בחזרה אך בעל העסק סירב בטענה כי ״אלה ריפודים בהתאמה אישית״ אך חבל מאוד שהם לא נראים ככה.. בכל מקרה מה אפשר לעשות בנידון? אני רוצה את הכסף בחזרה ובנוסף אני כבר לא מדבר על הזמן שבוזבז בנסיעות לעסק הנ״ל ובהמתנה שבזבזתי בזמן ה״התקנה״ ופירוק מחדש כל פעם של הריפודים. אשמח לעזרה מה לעשות בנידון
שלום,
אתה רשאי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ובתנאי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר