לפני כשנה רכשתי מכשיר שרק יצא לשוק מחברת הוט למטרת נסיעה לחו"ל. יומיים אחרי בטיסה איבדתי את מגירת הסים כשחזרתי לארץ פניתי לכל חנות אפשרית של מוצרי פלאפון ולאף אחד לא היה את החלק פניתי גם לשירות בטענה שלא ייתכן למכור לי מכשיר שאין לו חלקי חילוף במקביל המשכתמ לחפש. מהחברה שלחו אותי לסניף בו קניתי הסניף שלח אותי לחברה המייצרת וכך זה התנהל בדלב מבויים הכנסתי אותו כביכול לתיקון בהמלצת חברת הוט בכדי שהם יזמינו את החלק חברת נתיקונים שעובדת עם הוט גרמה לי נזק והשביתה לי את המכשיר מכשיר חדש שהיה בשימוש יומיים. הגעתי לבניף השירות והקמתי רעש. הוצע לי פיצוי מכשיר אחר במחיר מוזל והוזלת החבילה לשישה מכשירים למשך שנה . החודש פתחתי חשבונית מה שאני לא עושה בקבוע ואנמ מגלה שרק המנוי שלי הוזל ובמדך שנ הם חייבו שלא כפי שהוסכם. מאוד רוצה ללמד אותם לקח האל יש בסיס לתביעה גם אל אין לי את עת השיחות המוקלטות ויש לי רק התחייבות בכתב יד על אחד הטפסים
שלום,
לצורך הצלחה בתביעה יש צורך בעילה לתביעה ובראיות להוכחת הטענות.
באם אין לך ראיות מספיקות והוכחת טענותיך לא הייתי ממליץ להגיש תביעה (גם אם יש עילה לתביעה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר