הזמנתי שמלות בשביל חתונת הבן שלי.
לא שילמתי רעבון ולא התבקשתי לשלם רעבון ולא אמרו לי במפורש שאני חייבת לקנות את השמלות.
השמלות הגיעו גדולות מאוד ולא התאימו וגם נראים שונה קצת מהתמונות שהוצגו לי.
המוכרת הזמינה אותם גדולות בהרבה מהמידה שלי שביקשתי.
השמלות הגיעו באיחור של 5 ימים מהתאריך שהובטח ונלחצתי כי זה היה לפני החתונה.
למוכרת אין תופרת שיכולה לתקן את השמלות והיא ביקשה שאני אמצא תופרת באחריותי להקטין אותם אבל פחדתי כי זה יקלקל את המראה של השמלה כי הן היו מאוד מאוד גדולות עלי (בכמה מידות טובות ולא קצת).
המוכרת טוענת שהן בהזמנה אישית עבורי ותובעת שאני אשלם את מלוא מחיר השמלות, מעל 10000 ש"ח.
בשלבי ההזמנה המוכרת אמרה לי שהיא נוסעת לחו"ל להביא שמלות גם ככה ואם משהו יתאים לי אז אקח.
לאחר שהגיעו, המוכרת טוענת שרק תופרת מקצועית יכולה לתקן את השמלות למידה שלי אבל אין לה כזאת.
שאלה:
האם אני חייבת לשלם על שמלות שלא התחייבתי לקנות, שהגיעו באיחור ולא לפי המידה שלי?
דרך אגב, אני לא חתומה על שום מסמך והכל היה דרך בע"פ או בהודעות טלפניות ובשום שלב לא התחייבתי לשלם עבור השמלות במידה ולא אקח אותם.
שלום,
בהתאם למתואר מי שהפר הסכם כלפיך זו מוכרת השמלות (שמלה לא במידה הנכונה ולא בזמן וכו') ועל כן מי שצריכה לשלם פיצוים זו המוכרת לך ולא את צריכה לפצות את המוכרת שהתרשלה בעבודתה ובמקצועיותה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר