שלום רב,
ב-5.6.18 הייתי בייעוץ בחברה מסוימת ללימודי אנגלית.
באותו היום נרשמתי ללימודים ושילמתי בכרטיס אשראי ב-10 תשלומים, כמו כן נמסר לי שדמי ביטול הם 400 שקלים, אשר לא כוללים שיעורים שנכחתי בהם.
בתאריך 1.7.18 חודש שלם שבו מסיבות אישיות לא היה באפשרותי לפנות זמן לשיעורי האנגלית, התקשרתי לבטל את הרישום מכיוון שזו לא הייתה התקופה המתאימה לקורס הזה.
מנהל בית הספר אמר לי "חבל לך לבטל!! לא היית אפילו בשיעור אחד, בואי נקפיא לך את הלימודים לתקופה של 3 חודשים, ולאחר מכן תחזרי. במידה ולא יתאים לך לחזור אז ניתן להקפיא לעוד 3 חודשים".
היום ה-4.11.18 - התקשרתי לבטל סופית את הרישום. מוקדנית החברה מסרה לי טלפנית שלא ניתן לבטל רישום אחרי החודש הראשון שבו נרשמתי ללימודים.
לא היה ידוע לי דבר על תנאי הביטול שהוצגו בפני היום!
מכעיס אותי שממש במקרה התקשרתי בטווח של חודש (1.7) וכן יכולתי לבטל, שוכנעתי לא לבטל, ולא נאמר לי דבר על תנאי הביטול. מרגישה מרומה!
האם יש עילה לתביעה קטנה ולדרוש החזר כספי? או שהלכו להן 6,000 ש"ח לפח?
שלום,
כן בהחלט יש מקום לתביעה וקבלת כספך בחזרה ובתנאי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך (לדוגמא הקלטת השיחה שלך עם המנהל).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר