שלום,
לפני כחודשיים רכשתי רכב במגרש של סוזוקי.
את הרכב החדש לקחתי לבדיקת קניה בקומפיוטסט ראשון מערב (עלות 500 ש"ח).
לאחר כשבועיים התחלתי להבחין בנקישות מההגה, הלכתי למוסך לבדוק בטענה שיש לי אחריות דרך החברה שקניתי.
מצאו לי שיש תקלה בעמוד הגה של הרכב (עלות כ-9000 ₪) והאחריות דרך המגרש לא תקף עבור בעיה זו.
פניתי לקומפיוטסט מכיוון שהם נותנים אחריות לבדיקה של 3 חודשים או 6000 ק"מ, הם טענו שאין בעיה והפנו אותי למוסך סוזוקי מורשה מטעמם.
הלכתי למוסך שהם הפנו אותי, בדקו לי את הבעיה שמו שמן על האזור ואמרו שזה יעבור, אחרי כשבוע שלא עבר פניתי למוסך סוזוקי חזרה בטענה שהבעיה לא עברה. נתנו לי הצעת מחיר של עמוד הגה (עלות כ- 8500 ₪).
חזרתי לקומפיוטסט, הבודק שבדק לי את האוטו התחיל להתלהם ולצעוק שאין בעיה ושאני סתם מחפש לעקוץ אותם (אני מזכיר ששתי מוסכים מורשים סוזוקי ראו את הבעיה ועלו על אותה תקלה)
כרגע ישנה תקלה לאוטו יקרה מאוד שאם הייתה מוצפת בזמן הבדיקה הייתה פוסלת את הקניה.
מה האפשרויות שיש לי מול קומפיוטסט.
שלום,
באם יש לך אחריות (אחריות בדיקה) מטעם חברת קומפיוטסט, והיא התרשלה בבדיקה, עליה לפצותך בהתאם לנזקים ועוגמת הנפש שגרמה מכוח אחריותה לבדיקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר