צהריים טובים.
בשנת 2016 בערך קניתי פריט מסויים בשווי של 400 שקל, הפריט נשאר אצלי בערך חודש עד שביקשתי מחבר מסויים להשאיר את הפריט בביתו. לא היה שום דיבור על זה שאני מעביר את הפריט לרכושו, הוא עדיין שלי, פשוט הוא יהיה מוחזק בביתו.
בנובמבר 2018 אני ביקשתי את הפריט בחזרה, החבר אמר שאין לו מושג לאן הפריט נעלם, והוא אמר שיש מצב שהיא נעלמה/נזרקה והוא יוכל לפצות אותי רק ב100 שקל.
אחרי שהסכמתי לקבל את הפיצוי, קבענו מועד מסוים בו ניפגש. באותו היום החבר אמר שהוא לא יוכל להיפגש איתי כי יש לו "לעשות עניינים" בעיר אחרת. לאחר מכן ניסיתי לקבוע מועדים אחרים לבוא לקחת את הכסף אבל לא קיבלתי תשובה.
היום נפגשתי עם אמו של החבר ושאלתי אם היא אולי יודעת מה קרה לפריט שלי, אמו אמרה שהוא וחבריו באו הביתה ולקחו אותה.
זאת אומרת שהחבר הנ"ל שיקר על זה שהוא לא יודע היכן היא נמצאת וניסה לצאת מזה בקלות.
כל השיחות שלי איתו מוקלטות, השיחה עם אמו גם כן מוקלטת בו היא אומרת שבאו אנשים לקחת את הפריט. כל ההתכתבויות טקסט שלנו גם כן שמורות, יש לי שפע של הוכחות
האם יש לי סיכוי טוב לנצח בתביעה במידה ואני אגיש בקשה לתביע בבית משפט?
שלום,
אם תישאל דעתי אני לא הייתי לוקח את העניין לבית משפט. מדובר פה בחבר שלך שאחריותו מוגבלת מכוח היותו שומר חינם. על שומר חינם לרוב לא חלה אחריות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר