שלום רב,
יש לי היסטוריה ארוכה עם ומייגעת עם חברת פלאפון אך לא אפרט הכל כאן.
בקצרה, גיליתי שהחוזה שנתחם על השידרוג האחרון שעשיתי למכשיר ולחבילה איננו חתום ע"י נציג של פלאפון. לאחר מכן חתמתי עם פלאפון מעבר לחבילות דקות אחרות בהם כן חתום נציג אך האם יש עילה לתביעה כאן? פריסת התשלומים על המכשיר נעשתה לפי 36 תשלומים ולכן אני מחוייב עד גמר התשלומים האם יש אפשרות לבטל את החוזה ואולי להחזיר להם את המכשיר ולהתנתק בכלל מפלאפון?
שבוע טוב,
לא ממש ירדתי לסוף דעתך. מחד אתה מציין שחתמת על הסכם שהנציג לא חתם ומאידך אתה מספר שחתמת על הסכם מעבר לחבילה זולה יותר עליו כן חתם נציג.
בגין איזו עילה ברצונך לטעון לביטול ההסכם ?
מאחר וקיימת חתימה מאוחרת לדעתי היא מבטלת את טענתך לפיה ההסכם בטל מעיקרו והראיה לכך שהמשכת וחתמת על הסכם נוסף.
אשמח לקבל הבהרה על מנת שאוכל ליתן לך הכוונה נאמנה לנסיבות שכרגע אינן ברורות לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
מאחר והמכשיר שכרגע ברשותי נרכש במסגרת אותו חוזה לא חתום, אולי ישנה אפשרות להחזיר לפלאפון את המכשיר ולבטל את הרכישה? (מאחר ופריסת התשלומים קושרת אותי לפלאפון לתקופה ארוכה ואינני מרוצה מהשירות שלהם באופן כללי) מה עוד שתמחור המכשיר היה גבוהה מאוד מערכו האמיתי כ1000 שקל יותר כיוון שרכשתי אותו כשהוא רק יצא.
בוקר טוב,
תודה על ההבהרה. לדעתי סיכויי הצלחתך נמוכים מאד לאור העובדה שלאחר שחתמת אתה על הסכם התקשרות, חרף העובדה שהם לא חתמו, העובדה שחידשת/שידרגת/שינית מסלול מהווה ראיה לקיומו של הסכם.
למרות זאת, ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולהפנות את תשומת ליבם שההסכם המקורי אינו חתום. דרוש את סיום ההתקשרות ונסה לנהל מו"מ על גובה דמי הביטול.
במעמד המכתב ציין את אי שביעות רצונך מהשירות ודרוש פיצוי בגינן עוגמת הנפש והתסכול שלך.
ציין שהעתק מהמכתב ישלח למפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת ובפועל שלח העתק ממכתב זה אליו באמת.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
מודה לך על התשובה המפורטת.
אשלח להם באמת מכתב.
שבוע מצויין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר