התקשרו אלי מחברת החזרי מס, הפקידה טענה שהם רוצים לעזור לי, אז בקשה ממני פרטים אישיים, ומס ת.ז. נתתי. היא חשבה כמה מגיע לי החזר, ואז טענה שהם לא גובים עמלה על ההחזר, ואת המקדמה הם יחזירו לי בסוף התהליך, ושאני לא מפסיד גם אם פתחתי תיק. אז, זה נשמע לי טוב לפי ההבטחות, ביקשתי ממנה לשלוח לי חוזה, והיא בקשה את כרטיס האשראי בשביל לזכות את ההחן, ולשלוח חוזה. נתתי, וחויב 600 ש כמקדמה מבלי שידעתי, קראתי את החוזה בערב, ובאחד הסעיפים כתוב שגובים 20% מהתשלום. קיצר התעצבנתי, ושלחתי הודעה שאני לא מעוניין, שמתי לב יום אחרי שחויבתי, יצרתי קשר עם מנהלת החברה, והיא טענה שהיא תבדוק הקלטות ותחזור אלי, שלושה פעמים, ואין תשובה. בסוף היא אמרה בצורה קרה שאי אפשר להחזיר מקדמה, כי הונפקו המסמכים, עבר חודש וחצי ועדיין לא זוכיתי. בנוסף היא טענה שלפי הדין מסירת פרטי אשראי היא כדין חתימת חוזה!!
מה ביכולתי לעשות?
שלום,
בהתאם למתואר מדובר פה בהטעיה. יש צורך לבטל את העיסקה ולהשיב את כספך בחזרה. באם אינך מצליח לבטל את העסקה בעצמך אתה רשאי לפנות לעו"ד כדי שיטפל בנושא ו\או להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר