קניתי מכונת כביסה ב30/11 מרשת מוצרי חשמל
קיבלתי ביקור של מוביל וטכנאי בשבוע לאחר מכן. הטכנאי פתח את המכונה וראה שיש בה מכה שצבועה בטיפקס- כלומר כבר בהתחלה קיבלתי מכונה לא חדשה ולא תקינה.
לאחר דין ודברים מול עובדי הסניף, הוזמנה לי מכונה חדשה שהגיעה כמה ימים אחכ. מאחר והייתי לפני טיסה לחו"ל ולאור כל עוגמת הנפש שעברתי והלחץ שהחנות הייתה נתונה בה, קיבלנו הנחיה טלפונית מעובד החנות (השיחה מוקלטת), שבן זוגי יתקין בעצמו את המכונה ללא פגיעה באחריות, מתוך ידיעה שהוא לא טכנאי מכונות ושלאחר מכן אותו מוכר ידאג לציין באחריות שהמכונה הותקנה ע"י טכנאי. לאחר ההתקנה השתמשנו במכונה כמה פעמים, המכונה עושה רעש נוראי, זזה 180 מעלות ממקומה בכוחות עצמה וממלא את כל הבית במים. צלצלנו שוב אל החנות ודיברנו עם אחד המנהלים- טען שכנראה בהתקנה אנחנו הרסנו את המכונה וזרק את האחריות אלינו. לא מוכן לשלוח מכונה חדשה עד שלא ישלח טכנאי בעוד כמה ימים מתוך הנחה והבנה שהמכונה אכן לא תקינה.
לאחר דין ודברים , סיים המנהל את השיחה בכך שהוא כבר צריך ללכת הביתה ולכן ינתק את השיחה ומאז נעלמו עקבותיו- (גם השיחה הזו מוקלטת, כיצד הוא מתנער מאחריות ואפילו מנסה להאשים את המוכר ומקלל ומאיים עליו).
פניתי במגוון דרכים אל שירות הלקוחות של אותה החברה, אך הנציגה שחזרה אליי לא מוכנה להקשיב, צועקת ומנתקת את השיחות בפנים.
נציגי החברה והמוכרים מתנערים כולם מאחריות ומושכים אותנו כבר 3 שבועות ללא מכונת כביסה, בזמן שאנו צריכים להוציא המון כסף על מכבסה עירונית, ביזבזתי המון שעות עבודה על כל ביקור של מתקין/מוביל/טכנאי ועברתי אינסוף עוגמת נפש.
אין עם מי לדבר!
לפני מספר ימים הגיע טכנאי שקבע כי המכונה תקינה אך בפועל היא ממשיכה לשפוך מים- המכונה התקולה שברה לי בלטות בריצוף ויצרה רטיבות בדירה שמתחתיי- כסף שאצטרך להוציא מכיסי כי החברה לא מוכנה לקחת אחריות.
כל השיחות הוקלטו וצולמו- דבר שגרם לנציג מהחברה להתקשר היום ולהציע החזר כספי מלא, אך בינתיים הפסדתי ואפסיד הרבה בשל כל מה שקרה.
פניתי למועצה לצרכנות לפני כשבוע אך טרם חזרו אליי בנושא..
כיצד עליי להתקדם? אודה לעזרה
שלום,
נדמה כי ירית לכל הכיוונים.
אני מציע שתמצא כיוון אחד להתמקד בו. אם התחלת עם המועצה לצרכנות, עליך להמתין לתגובה ולא לרוץ מעורך דין לעורך דין.
באם המועצה לצרכנות לא תסייע לך לבטל את העסקה ולקבל פיצוי כספי בגין כל הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך, אתה רשאי לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר