ברשותי מייבש כביסה, שנרכש לפני בערך שנה וחצי.
בעת ההתקנה, ביצעתי הרחבת אחריות לשלוש שנים.
באמצע נובמבר, המייבש הפסיק לייבש את הבגדים. התקשרתי ליבואן, ולאחר טרטור של כשבוע, עם הבטחה שיחזרו אליי תוך יום עסקים עם תור לטכנאי, הצלחתי סוף סוף להשיג טכנאי. הטכנאי ביקר ואמר שהלך הכרטיס האלקטרוני ושצריך להזמין כרטיס חדש.
חיכיתי כשבועיים, ונאמר לי שהכרטיס הגיע ותיאמו לי ביקור טכנאי לשבוע שאחריו.
אך ביום ההתקנה הטכנאי לא הגיע (שלחתי להם בקשה לפיצוי על סמך טופס שמצאתי באתר שלכם, וטרם נעניתי, אז זה כבר סיפור אחר).
לאחר עוד שבוע של רדיפה בשירות הטלפוני. הצלחתי להשיג תור חדש. הפעם הטכנאי הגיע, אך ללא הכרטיס!
לפי דבריו, רשום לו שכבר סופק לי הכרטיס וכעת יש להזמין כרטיס חדש.
לאחר כשבועיים נוספים, בהם ניסיתי להבין מתי סוף סוף יבואו לתקן לי את המייבש, התקשרו אליי היום ונאמר לי שהחלקים שהוזמנו לי לתיקון המייבש יגיע רק בתחילת פברואר!
כלומר כ 3 חודשים לאחר פתיחת הקריאה הראשונית!
יש לציין כי מדובר בשיא החורף ואני עם תינוקת בת שנה, ומאוד זקוק למייבש והדבר הובהר לספק השירות מספר פעמים.
מה האפשרויות שברשותי? האם יש טעם להגיש פנייה דרך המועצה לצרכנות? האם אני יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות עלות מייבש חדש ועוגמת נפש?
שלום,
בהתאם למתואר החברה פעלה בניגוד לחוק / הסכם ועל כן יש לך עילה לתביעה.
אתה רשאי לפנות למועצה לצרכנות ו\או להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בין היתר בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בענינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר