התחלתי טיפולי לייזר, העברתי את הכסף בתשלומים (פרט לתשלום האחרון) ולאחר 4 טיפולים החלטתי להפסיק את הטיפול משום שלפי חוות דעת שקיבלתי הטיפולים באזור הזה לא נועדו להצליח בכלל והתחלת הטיפול הייתה טעות מלכתחילה. ביקשתי מהקוסמטיקאית החזר על 6 הטיפולים שלא עברתי. לטענתה: 1. הטיפולים כן עבדו
2. היא לא מחוייבת לתת לי החזר כספי. 3. יש המון עמלות שהיא צריכה לשלם על ביטול העסקה.
השאלות שלי הן: האם היא באמת לא מחוייבת להחזיר לי כסף על הטיפולים שלא קיבלתי? איזה עמלות היא צריכה לשלם? האם הצלחת הטיפול רלוונטית בכלל? בסופו של דבר אני לא מעוניינת לקבל טיפולים נוספים ומבקשת ממנה את הכסף רק עבור הטיפולים שלא עברתי...
שלום,
1. בהתאם למתואר יש ביניכם סכסוך עובדתי - רפואי. אינני רופא ועל כן אינני יכול לקבוע האם הטיפולים עבדו או לא. יש צורך בעניין זה לפנות לרופא ולקבל חוות דעת.
2. לעניין ההחזר הכספי יש צורך לבדוק את ההסכם עליו חתמת כמו גם לבחון את חוות דעת הרופא לעניין הצלחת הטיפולים.
3. לגבי עמלות - כן יש עמלות בעניין זה. את רשאית לקבל את המידע מחברת האשראי
4. כן, הצלחת הטיפול רלוונטית. אסביר - אם חתמת על הסכם של 10 טיפולים אזי כדי לטעון שהטיפולים לא עשו דבר עליך לקבל את כל ה 10 טיפולים, אחרת איך תדעי האם הטיפול עבד או לא ? כמו כן אם התחייבת בהסכם לעבור 10 טיפולים, הפסקת הטיפולים באמצע עלול להיחשב להפרת הסכם מבחינתך.
5. את רשאית לקחת את המקרה לבית משפט ולבקש מבית המשפט להשיב את כספך. בטרם את ניגשת לבית משפט אני מציע לך להתייעץ עם עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר