שלום,
רכשתי רכב ניסאן קשקאי שנת 2016 חדש מהחברה.
עוד באותו היום כשאספתי אותו התחלתי לנהוג בו שמתי לב לברקסים רועשים מאוד עד כדי חריקות חזרתי איתו מיד לחברה. שמתי לב כי כל הברקסים עם חלודה וביקשתי רכב חדש.
כמובן שלא הסכימו והחליפו במקום זאת 4 ברקסים חדשים וטיפול ראשון חינם כפיצוי.
המשכתי לנהוג ברכב ונכון שכבר לא היה רעש מהברקסים אך שמתי לב כי יש רעש שריקות חלשות מהמנוע תוך כדי לחיצה על דוושת הגז, חזרתי שוב לחברה ואחראי המוסך טען שהרעש תקין משום שמדובר במנוע טורבו.
הפתעה נוספת כעבור כחצי שנה הרכב לפתע לא הניע , לאחר שהצלחתי להניע עם כבלים ניגשתי למוסך המצבר היה חלש מידי והוחלף לי מצבר חדש.
לאחר כשנה שוב הרכב לא הניע ולא רק שלא הניע אלא לא היתה אספקת חשמל לרכב כלל כך שגם כבלים לא עזרו ואפילו 3 פעמים הגיע גרר של שגריר כל פעם מכונאי אחר שלא הצליח להניע אותו על מנת להוביל אותו למוסך. לבסוף הצליחו לגרור אותו למוסך ושם מסתבר טענו שהיתה תקלת חשמל וכעת הרכב בסדר.
השבוע שמעתי רעשים חזקים מהמכסה מנוע וכמובן שהשארתי אותו במוסך לבדיקה לקחתי רכב חלופי כי מסתבר שלקח זמן לברר ורק לאחר יומיים חזרו אלי טלפונית וטוענים שיש תקלה במנוע ובגיר וצריך להחליף, למזלי הרכב עדיין באחריות עד חודש מאי הקרוב.
חייבת לציין !
הרכב מטופל בזמן ותמיד במרכז שירות של החברה.
לא עבר שום תאונה או נזק.
מרגישה שאני נוהגת על רכב לא אמין .
חברת קרסו פשוט בושה של התנהלות איך לא עלו על התקלות מההתחלה?!? הרי הרכב היה מספר פעמים במוסך בשירות, בבדיקות, בטיפולים שנתים. בטוחה שסיפקו לי מלכתחילה רכב פגום.
מה היה קורה אם לא הייתי שומעת רעשים עכשיו אלא בעוד 5 חודשים כאשר נגמרת האחריות ? רכב עם מנוע וגיר תקול
מה קורה כעת לאחר שהם מחליפים לי מנוע וגיר ברכב ?פגיעה רצינית ומשמעותית מבחינתי .כאשר ארצה למכור את הרכב הרי הקונים הפוטנציאלים של הרכב כאשר יקחו את הרכב לבדיקה ויבינו כי הוחלף המנוע והגיר יברחו.
שלא נדבר על ירידת ערך שאף אחד לא משלם לי עליה.
וירידה במחירון הרכב .
אשמח לייעוץ
אם כדאי לתבוע האם אני זכאית לרכב חדש?
שלום,
קראתי את סיפור המקרה אך חסר מידע רב כדי שאוכל לקבוע האם יש לך עילה לתביעה. זכאית לתבוע את תמיד זכאית, אך יש לבחון האם יש לך עילה לתביעה וראיות מתאימות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר