הייתי אמור לעשות עסקת טרייד אין על האוטו שלי עם חברת ליסינג. אני פעם ראשונה עושה טרייד אין, ולא מכיר את כל הפרטים. סוכן של חברת הליסינג אמר לי בשיחה הראשונה איתו שהוא מזכה אותי במחיר המלא של האוטו ודואג להכל. זה היה נשמע לי טוב הוא הציע לי כמה מכוניות אני בחרתי אוטו. והוא שלח לי הסכם פנימי של החברת ליסינג שבו רשום את הפרטים של האוטו שבחרתי ושאני מסכים לקבל שרות מהחברה הזאת. והיה גם סעיף שבמקרה ביטול אני צריך לשלם 10% מסכום העסקה לחברת ליסינג. אישתי חתמה על החוזה ונתנו להם מקדמה של 8000 ש"ח בזמן החתימה. ואחרי זה התחלתי לגלות שבפועל אני צריך להוסיף עוד כמה אלפי שקלים כדי לעשות את הטרייד אין. אני רוצה לבטל את העסקה והחברה הזאת רוצה 10% דמי ביטול של ההסכם. אנ רוצה לדעת מה האפשרויות שלי כי אני מרגיש שרימו אותי והסתירו ממני מידע שאם הייתי יודע אותו מהתחלה לא הייתי מסכים לטרייד אין הזה בכלל. תודה
שלום,
קראתי את הדברים.
בהתאם למתואר האפשרות שעומדת לרשותך היא להגיש תביעה בבית המשפט לצורך ביטול העסקה.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף, אתה מוזמן ליצור עמי קשרי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר