אתחיל מהסוף ,ב 17. לאוקטובר
הפסקתי את השירות המזעזע והמחריד של " בזק עסקים.
וזו היתה הטעות המרה. ואני במצוקה מול גוף גדול ונצלני .
אנסה לכתוב לפי נושאים את השתלשלות.
1.זה התחיל 16/7/2018 בגלל פניה לפרסום פייסבוק , אני ביטלתי את הפרסום שלהם , אבל נשארתי עם המסלול שלהם בפרסום באתר שלהם .
2. הם גבו .240.59 ש"ח שירד בישראכרט בתאריך 6.9.2018, ולמרבית הפלא לא קיבלתי קבלה חשבונית,
וכאשר ביקשתי לדעת למה לא שולחו לי חשבונית קבלה ,התעלמה כל פעם מחדש ועד להיום לא קיבלתי אישור עסקה וחשבונית.
זה נוסח היחידי שקיים אצלי במייל: "בהמשך לשיחתנו, להלן חבילת הפרסום המוצעת לקידום העסק באתר שלהם:
· פרסום ארצי ללא דמי שירות חודשיים למשך שנה כל חשיפה ללקוח 95 אג'
עד 300 חשיפות לחודש מקסימום תשלום 285 ₪ לחודש
3. אני (לצערי ), פניתי אליהם לשיווק העסק הקטן שלי באינטרנט, הם אמרו שזה ממש חינם רק 95 אגורות על עלויות שיחות . בלי דמי מנוי . אבל בפועל יצא רע. שקר וכזב. יצא מאות שקלים.
אני גרה בצפון , בכפר תבור , ומלמדת ומטפלת באמנות אנשים פרטיים ואני עוסק פטור, עסק קטן.
4. תוצאות העסקה שלהם : כשלון !
במשך אותה תקופה הגיע דרכם טלפון אחד בלבד שהתקשר בנושא שלא קשור אלי.
ולא היתה אפילו פניה אחת נוספת. אני הבנתי שטעיתי טעות מרה שפניתם אליהם , ובכדי להפסיק את הגביה שלהם
5. כך התחילה מסכת יסורים , עד היום. של סחיטות ואיומים שלהם. זה כבר חודשים של בלבול מוח ואין לי מושג איך להפתר מהם, והגשת דוחות לתשלומים באחת משיחות הטלפון –שביקשתי להפסיק את הקשר איתם , הודיעה לי הפקידה שהם ימשיכו להוריד לי כסף כל השנה ולא משנה כמה אנשים התקשרו אלי בעקבות הפרסום.. והפעם דברה על עוד 300 שח לאורך השנה.
6. בתאריך ב17 לאוקטובר בשעה11 התקשרתי אליהם הם אומרים שהם מקליטים שיחות , ואפשר לקבל את השיחה שלהם. דיברתי אם יועצת פרסום ששמה גל .החלטתי לשלם להם את מה שמבקשים במטרה שיעזבו אותי , ודיברתי עם הפקידה בשם גל נתתי לה את כרטיס אשראי . ואני דרשתי ולא הסכמתי להפסיק את השיחה עד שתשלח לי אימל ששלמתי של 240 שח ואולי וכך לנסות ולהפתר מהם.
היא שלחה לי באימל את זה :
"הנדון: הסרת שירות- 914545571 לקוחות יקרים,
אנו מאשרים כי הוסר השירות 144-B בתאריך 18/09/25.
לתשומת ליבכם, במידה וישנם חיובים כלשהם בגין השירות עד למועד הסרתו, הם יופיעו בחשבון שיגיע אליכם בהקדם. "
גל הפקידה אמרה בנוסף אמרה שיגיע חיוב נוסף של 50 שח . וסיכמתי שאני יעביר . העיקר וכולי הייתי תקווה שאוכל לנתק איתם מגע.
7. אבל לצערי הרב התשלום לא עבר . ובתאריך 23.12.2018 הגיע הודעה בפלאפון שלי ושהטיפול עבר לעורך דין .
8. והנה משכת היסורים ממשיכה ועברה לעורכת דין קטיה מחברת שלהם. BSD אמרה שהם מבקשים גם 500 שח וגם 350 ו דמי עורך דין - 850 שח . הכסף לא עבר ,ו הם לא הודיעו שהכסף לא עבר .לא מכתב ,ולא טלפון שמודיע שלא עבר התשלום .
השאלה האם להיכנע לגוף הגדול והנצלני הזה ולשלם רק שלא יגרמו לדבר שאין לי מושג , האם לפנות לעורך דין כי אולי למערכת המשפט יש כלים מול גופים ענקים שעוקצים שמנצלים ברשעות ונוכלות אזרחים עם עסקים קטנים, איך להתמודד ?מה האפשרות להתמודד ?
אבקשם את עזרתם איך לסיים את העוקץ הזה
אנא להתקשר בברכה עמליה
שלום,
קראתי את הדברים. יש לך מספר אפשרויות.
אפשרות אחת היא לטפל בעניין בעצמך. באם אינך מצליחה דרך המלך (הדרך הנוספת) לפנות לאיש מקצוע (במקרה זה עורך דין) כדי שיסייע לך ויפתור את העוולה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר