רכשתי 2 מכשירים נוט 9 מסמסונג באילת. אחד מהמכשירים עוד טוב, אולם עם השני ישנה בעיה. מרגע רכישתו הוא מחובר למטען לפחות 6 פעמים ביום.. הבטרייה נגמרת ללא תקנה! יצרתי קשר עם סמסונג שטענו שזה משהו בהגדרות הסוללה והאפליקציות.. הנסיונות שלהם לא עבדו. הגעתי לחבות פרונטלית ושם איפסו לי את המכשיר ושלחו אותי הבייתה.. הלכתי לישון כ4 שעות וכשהתעוררתי הבחנתי שירדו לי 30% בזמן שישנתי! ניגשתי לחנות יום לאחר מכן ולקחו לי את המכשיר לבדיקה.. כל ההתרחשות הזאת הייתה במסגרת 14 ימים מיום הרכישה. המכשיר החדש לא נמצא אצלי כבר מספר ימים.. וכבר כמה פעמים שאומרים לי לתת להם עוד "יום אחד" לבדוק את זה.. וכמובן שהבקשה הזאת חזרה על עצמה. היום קיבלתי שיחה מהם שלא מוצאים שום בעיה עם המכשיר והמכשיר נמצא כתקין וכמובן שביקשו שוב עוד יום אחד לבדוק. האם זה יתכן שיתנו לי תשובה כזאת?! אחוזי הסוללה נזללים ללא הרף והם טוענים שהכל בסדר.. המכשיר חדש!! שילמתי עבור מכשיר חדש תקין וקיבלתי מכשיר חדש לא תקין! סמסונג לא לוקחים אחריות וכרגע המכשיר ברשותם. מה ניתן לעשות?
שלום,
קראתי את הדברים.
אינני יכול לשלוט על התשובות שאתה מקבל מהחברה כמו גם אינני עורך דין או מייצג של החברה ועל כן אינני יכול לענות בשמם או במקומם.
בהתאם למתואר נמכר לך מכשיר חדש ותקול, כך שאין רלוונטיות ל 14 יום ואתה רשאי לבטל את העסקה או להחליף את המכשיר לאחר.
באם החברה אינה מוכנה לעשות זאת, אתה רשאי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר