שלום,
לפני כחודש רכשתי מזנון וזוג שולחנות לסלון, שני הפריטים לפי הזמנה ( גדלים וצבעים לבחירתי) מכיוון שלא הייתי בטוחה בשולחנות הבטיח המוכר שיחליף לי אותם במידה ולא יתאימו לי .
סגרנו עסקה של 5500 עבור הכול וכך גם היה כתוב בהזמנה עלות כוללת של 5500 (ללא פירוט עלות כול מוצר) . עשיתי טעות גדולה כי כש הגיעו השולחנות וביקשתי שיחליפו לי אותם כפי שהובטח לי , כמה מפתיע כמובן שהשולחנות הם החלק הזול בעסקה ועליי להוסיף כסף לשולחן אחר. אני מבינה שיש שולחנות יקרים יותר ויש זולים יותר אבל מורגש לי שהוא סתם שלף מחיר מינימלי כדי להצדיק את התוספת, בנוסף אני מרגישה ששילמתי יותר מידי לכול העסקה אם השולחנות שוות מחיר נמוך כזה. האם יש משהו שאני יכולה לדרוש כעת להוכיח שאני לא מוסיפה סתם כסף לשולחן אחר רק כי אני מחליפה?זה חוקי בכלל לא לפרט בהזמנה עלות לפריט? האם אני יכולה לדרוש זיכוי לפחות לסכום שמוכר שטוען המוכר אני לא סומכת על החלפה הזאת
נ.ב
לגבי אם יש שלטים עם מחירים בתצוגה אני לא בדקתי אבל לא יודעת אם זה משנה כי למוכר יש הסבר גם לזה כביכול זה מחיר מחירון ואני שילמתי הרבה פחות.
שלום,
בהתאם למתואר יש פה מספר עוולות (הפרת חוק) אותם מפרה החנות והפרות אלו גרמו לטעות / הטעייה.
בהתאם למתואר כאן, יש מקום לבטל את העסקה ולהשיב את כספך.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר