לצערי לא קבלתי מענה מהמועצה הישראלית לצרכנות , נציג שלהם מסר שהייתי צריך לשלם 1001 ₪ כדי להבטיח את הרכב.
כאשר נגשתי לסוכנות למכירת רכב קל אוטו בצומת כח פניתי לנציג המכירה לרכוש רכב , לאחר שהראה לי רכב סיכמנו על מחיר והנציג מסר לי שכדי להבטיח לי את הרכב עליי לשלם 1000 ₪ וכך עשיתי ושילמתי בקבלה מצויין : במידה והינך מבקש לשריין את הרכב יש לשלם לנציג המכירה 1000 ₪ ומעלה. בהמשך מסר לי שאם לא ארצה לרכוש את הרכב הכסף ששולם כמקדמה יחולט , לשאלתי מתי הרכב יהיה מוכן מסר לי אחרי 5 ימי עסקים , ובפועל מכרו את הרכב לאחר 3 ימים מיום ביצוע הרכישה לאדם אחר ללא ידיעתי , לשאלתי את נציג המכירה מדוע מכרו את הרכב מסר לי שהם צריכים לעמוד במדדים .
* דברים מתועדים בהודעות וואטסאפ.
מבקש את התייחסותכם.
תודה רבה
שלום,
אם אני מבין נכון מהדברים שכתבת - אתה מלין על כך ששירינת רכב באמצעות תשלום של 1,000 ש"ח לחברה אך הם החברה לא שמרה לך על הרכב ומכרה לאחר.
במקרה כזה החברה למעשה הפרה את ההסכם ביניכם ועל כן עליה להשיב לך את הסכום לשריון ותשלום פיצויים בגין הפרת ההסכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה , רציתי לשאול , שלחתי 2 מכתבים למנכל קל אוטו ולא קבלתי תשובה , התקשרתי 4 פעמים למזכירה של המנכל ובקשתי שתעביר אותי אליו לשוחח איתו וסירבה בתענה שהוא עסוק , בקשתי ממנה שתבקש מהמנכל שיתקשר אליי ומסרה לי שתבקש ממנו ולא התקשר , מראה על יחס והזלזול בלקוח , האם אני יכול לאחר כל מה שעברתי להגיש תביעה קטנה ועל איזה סכום ומאיזה חוק או תקנה שבו מצויין על הפרת הסכם . שוב תודה רבה
שלום,
יכול אתה יכול להגיש תביעה קטנה, אך לא זו השאלה.
כדי להצליח בתביעה (בניגוד ליכולת ההגשה) יש צורך בעילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות.
כדי שאוכל לענות על שאלתך עליי להכיר את סיפור המקרה במלואו ובפירוט ולבחון את הראיות שיש בידך להוכחת הטענות.
לידיעתך - העובדה כי מנכ"ל חברה לא חוזר אליך אינה עילה לתביעה.
באם אתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר