תודה רבה , להלן הפרטים : בתאריך : 26/08/19 ניגשתי לסוכנות הרכב בכדי לברר אם הגיע להם רכב מסוג מיצובישי אטראז (בתאריכים : 12/08/19 . 19/08/19 הייתי בסוכנות בכדי לרכוש ולא היה את הרכב שחיפשתי) נגשתי שוב לנציג המכירה ושאלתי אותו האם נכנס רכב שאני מחפש , בדק במחשב ואראה לי רכב קבלתי עליו את הפרטים , סיכמנו על מחיר 23000 ₪ מסר לי שאם אני רוצה להבטיח רק לי את הרכב עליי לשלם מקדמה של 1000 ₪ ושילמתי בכרטיס אשראי וקיבלתי קבלה על סכום של 1000 ₪ ומצוין : במידה והנך מבקש לשריין את הרכב יש לשלם לנציג המכירה 1000 ₪ ומעלה, בהמשך מסר לי שאם אני לא ארכוש את הרכב הכסף ששולם כמקדמה יחולט , שאלתי מתי הרכב יהיה מוכן ונאמר לי לאחר 5 ימי עסקים , כאשר פניתי כדי לדעת מתי אבוא לסוכנות כדי לשלם את ההפרש של הסכום ולקחת את הרכב נדהמתי לקבל הודעה במסרון ביום חמישי : 29/08/19 שהרכב נמכר " אחד המנהלים מכר לי את הרכב " פניתי שוב לנציג המכירה ושאלתי מדובר מכרו את הרכב , השיב לי " אנחנו צריכים לעמוד במדדים .
בתאריך : 02/09/19 נסעתי לסוכנות למכירת רכב ופניתי לנציג המכירה ואמרתי לו שברגע ששילמתי את המקדמה היה אסור לכם מבחינה חוקית למכור את הרכב וגרמתם לי עוול נוראי ועגמת נפש, שבכך ביטלתי את כוונתי למכור את הרכב שנמצא ברשותי לאדם שהיה מעוניין לרכוש , הפסד ימים ונסיעות מצפת לצומת כח ולא הייתה לו תשובה ונאלצתי לעזוב את הסוכנות, בנוסף גבו את 1000 ₪ ששילמתי את המקדמה.
תודה רבה
שלום,
כבר התייחסתי לפנייתך זו במקום אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר